naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
kaako recimo u nemackoj vecina ljudi zivi van berlina, a u srbiji vecina ljudi zivi u beogradu?
kad ce to da se promeni? dokle vise?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SVIko te iznervirao?
kaako recimo u nemackoj vecina ljudi zivi van berlina, a u srbiji vecina ljudi zivi u beogradu?
Sta je terasko?Osetis guzvu i javasluk u gradu?Ja se na tako nesto zalim vec 2 godine (i ovde na forumu),iako zivim u daleko manjem gradu...
Kada se SMANJI PRIMITIVNOST.
Tada ce se to izmenuti.
A to nece biti skoro.
Svi normalni ljudi sirom sveta beze iz centra gradova gde je zagadjenje, nesigurnost, buka najveci....
Jedino se Srbi nabijaju u centar.
Ima tu i kompleksa....
Kada se SMANJI PRIMITIVNOST.
Tada ce se to izmenuti.
A to nece biti skoro.
Svi normalni ljudi sirom sveta beze iz centra gradova gde je zagadjenje, nesigurnost, buka najveci....
Jedino se Srbi nabijaju u centar.
Ima tu i kompleksa....
DRUGAR, OSETIM NARAVNO, I PITAM SE KADA CE TO PRESTATI, KAO DA JE BG UNIVERZITET JEDINI U ZEMLJI, KAO DA SAMO U BG IMA POSLA (IMA VISE, ALI OK ETO I TO JE PITANJE KADA CE SE I DRUGI GRADOVI TOLIKO KKOLIKO RAZVITI)
MA I DA SU SAMO LJUDI IZ SRBIJE U PITANJU PA DA BUDE OK, ALI ONI DRUGI NAGLASCI UF JEZIM SE KOLIKO IH JE OKUPIRAJU NAS
da si pobegao U beograd svi bi te gotivili ..ovako..slaba vajda hahaevo drugar ja sam pobego iz beograda, jel me gotiviš sad?
evo drugar ja sam pobego iz beograda, jel me gotiviš sad?
IMA I TO ALI NA PRVOM MESTU EJ NERAVNOMERNA RAZVIJENOST, ONO STO JE DINKIC PRICAO U ONOJ SVOJOJ BAJCI
MA I DA SU SAMO LJUDI IZ SRBIJE U PITANJU PA DA BUDE OK, ALI ONI DRUGI NAGLASCI UF JEZIM SE KOLIKO IH JE OKUPIRAJU NAS
Ти би само са Моравцима? А да те стисне неки кршни Херцеговац, жилави Крајишник или шармантни Бокељ, то ништа, а?
Или грчки ужас, 50% у Атини!Кад повратимо КиМ и Црну Гору и ујединимо се са Реп. Српском тада ће у БГ бити око 13-14% становништва. Сад је ~25%, тако да не видим каква ти је то већина? Види БЈРМакедонију, 35% становништва је у Скопљу.
evo drugar ja sam pobego iz beograda, jel me gotiviš sad?
ili singapur..Или грчки ужас, 50% у Атини!
Vecina ljudi u Srbiji ipak zivi van Beograda. Kome se u njemu ne svidja uvek moze da se preseli. Kako bi bilo da smislis nesto bolje?kaako recimo u nemackoj vecina ljudi zivi van berlina, a u srbiji vecina ljudi zivi u beogradu?