- Poruka
- 842
al ih nije sad blam nego i dalje nece imati sa kim

ipak to nije ta grupa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde znam..nisam neki statističaral ih nije sad blam nego i dalje nece imati sa kim
ipak to nije ta grupa![]()
gde znam..nisam neki statističar
koja je po tebi..ona od 80% ?
znas onu,nikad nije kasnoja sam u ovoj grupi sto nisi cuo za nju![]()
ti ne varaš dečka dok ne raskineš sa njim?ja sam u ovoj grupi sto nisi cuo za nju![]()
kako mi se digo ku*rac sad kad sam čuo da si dobila gomilu reputacija, idem da vidim taj post da ako ne doživim erekcijuSamo da se zna...
Dobila sam gomilu reputacija za moj prvi post na ovoj temi.
To znaci da su mnogi mog misljenja.. samo im se ne ulazi u raspravu.![]()
Samo da se zna...
Dobila sam gomilu reputacija za moj prvi post na ovoj temi.
To znaci da su mnogi mog misljenja.. samo im se ne ulazi u raspravu.![]()
jel se i tebi digo ku*rac i jesi doživio erekcijon kad je rekla da je dobila gomilu reputacija. Ja sam sad zaljubljen u nju... Sanjaću je, pa dobila žena reputacije, svaka čast
znas onu,nikad nije kasno![]()
sekunda, da li postoje hemijska jedinjenja, ili su sve ustvari atomi. Nema veze sa temom, ali zanima me, a vidim da pričaš da sve znaš.znas, postoje oni ljudi koji nikad u zivotu ne dobiju ono sto zele![]()
Nisi shvatio sta je htela reci..jel se i tebi digo ku*rac i jesi doživio erekcijon kad je rekla da je dobila gomilu reputacija. Ja sam sad zaljubljen u nju... Sanjaću je, pa dobila žena reputacije, svaka čast![]()
veruj da sve savrseno razumemznas, postoje oni ljudi koji nikad u zivotu ne dobiju ono sto zele
a ne zele ono sto ne zele![]()
ne bih o njoj..meni je super drug i ne zelim misliti u tom smeru![]()
Glupost....
Na zalost mnogih, postoje zene kojima ni na pamet nije palo da imaju sex sa strane.
Normalne zene, majke, rade i razmisljaju o porodici....
I svu ljubav i zadovoljstvo crpu iz porodice.....
a ne iz - ljubavnika.![]()
nemogu reci da mi se ne svidja..ali su okolnosti takve da ima mesta samo za prijateljstvokako se foliras, od kad mi muskarci imamo zenske drugare![]()
Eventualno ples, ima li mjesta za ples drugarski, pošto se ples radi i sa tuđim ženama na balovima, i muževi tih žena te poštuju što si baš njihovu zvao na ples, jer su prepoznali da znaš što valja? Proučavam rusku kulturu od prije neki vijek, oprosti...nemogu reci da mi se ne svidja..ali su okolnosti takve da ima mesta samo za prijateljstvo![]()