Secash se dawnooo…koliko je wec proshlo???...jel se secash one male klinke (koja nije znala nishta)... jel se secash koliko je bila dobra...jel se secash koliko te je zawolela za nekoliko jebenix meseci?!?!... auuuu (izgleda da ipak nikad nije trebala). E pa bash ta mala klinka bila je spremna bash na swe i to zbog koga?!..ccc...pa samo zbog tebe..Zaljubljena i glupa radila je swe zbog tebe,trpela lazhi i preware, glumila slepu i glupu,i ipak te je prawdala i branila pred swima,uz tebe je uwek bila,zbog tebe swe uchinila,iz raznix sranja te wadila,u razna zbog tebe upadala i swe to samo zato shto te je NEKAD ludo wolela...Al ti si tad bio obichan glupi klinac koji nije znao da ceni nishta i koji za rech 'hwala' nije znao (mogao bi bar sebi sad to da priznash)..Problem je mali jedini bio shto si ti mislio da sam ja uwek tu za tebe i da cu biti uwek tu,kad god ti zatrebam...i shta god da si radio uwek bi se meni wratio...al ne funkcionishe to tako uwek bre...kazhu da se ljudi wremenom menjaju...pa morala sam i ja (a tek na kraju kad je wec bilo kasno,i ti)...I odjednom ta mala klinka,nestade negde,izgubila se,odjednom je porasla i konachno sxwatila bar neke stwari...***..postala je sebichna i pochela je samo sebe da gleda..wishe ne mari ni za shta,sama je sebi najbitnija...(a nekad si bio TI
Od one najsladje i dobre dewojchice postala je hladna,bezobrazna,nekad ni sama sebe ne mozhe da prepozna..al ***...za to si ti kriw...Ti si kriw za swe shto je radila,nekad da bi tebe powredila,AL NEKAD I ZATO SHTO JE STWARNO ZHELELA...al nema nishta od toga da sad kriwi tebe (iako je to najlakshe)...na kraju krajewa i nebitno je ko je kriw...zhiwot ide dalje, ona ostaje takwa...***...i ti nikako nemash prawo da joj bilo shta prebacish,jer ona je takwa samo zbog tebe...

Od one najsladje i dobre dewojchice postala je hladna,bezobrazna,nekad ni sama sebe ne mozhe da prepozna..al ***...za to si ti kriw...Ti si kriw za swe shto je radila,nekad da bi tebe powredila,AL NEKAD I ZATO SHTO JE STWARNO ZHELELA...al nema nishta od toga da sad kriwi tebe (iako je to najlakshe)...na kraju krajewa i nebitno je ko je kriw...zhiwot ide dalje, ona ostaje takwa...***...i ti nikako nemash prawo da joj bilo shta prebacish,jer ona je takwa samo zbog tebe...