Jel se seca neko Nestasnih godina?

Koja vam je omiljena sezona?

• Sezona 1: Nick, Jodie, Con, Rivers, Chaka...

• Sezona 2: Matt, Sam, Jodie, Con, Allie, Rivers...

• Sezona 3: Matt, Allie, Stassy, Bolton, Declan, Danni...

• Sezona 4: Mai, Melanie, Drazic, Anita, Ryan, Charlie, Katerina...

• Sezona 5: Sarah, Lee, Drazic, Anita, Ryan, Kurt, Nikki...

• Sezona 6: Denis, Tess, Kurt, Drazic, Thania, Lee, Gem, Zac...

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
hahahaha..secam se onog nenormalnog Denisa.Kao imali su neki zadatak da sebe predstave u pravom svetlu a on se svuce,pocne da trci go kroz hodnik i da vice:"Ovo sam pravi ja!"
Ma super je bilo.A sa Drezikom su napravili bum.Mada ga ja nikad nisam nesto volela.A Katarina je bila prelepa.

Zaista sjajna serija vraća me u neko lepše (bezbrižnije) vreme kad sam sa nekih 15,16 god. obožavao da gledam ovu serijuna na 3K, našao sam samo prvu sezonu ove serije i to kao TV-rip sa stankoma nigde i kod nikog nisam uspeo da nađem ostatak serije ako neko ima ili prodaje nek se javi na pm.upravo pregledavam 1 sez. i idalje mi je serija odlična i voleo bih da je imam kompletnu.
:besna:

Fina serija,a ne bih rekla da su glumci imali preko 25.Gledala sam cak i reprize. :D Bila je nekako realna i nisu sve epizode imale "happy end".Drezik i Anita su mi bili favoriti,a nije bio los ni onaj mladi profesor. :wink:

Super serija sa predivnim glumcima, posebno Drezik i Anita, koji su mi bili omiljeni...bilo je dosta poucnih stvari u njoj za mlade...Iz svake epizode se mogla izvuci neka pouka...a ne kao ove danas...:ok::super:

Joooj, kako sam samo volela tu seriju! Bila sam, mislim, treci osnovne kad su je prvi put prikazivali na (pokojnom) 3K. Kad je Nik umro... te tuge. Citav grad sam pretrazila da nadjem poster Dzodi i Nika iz Teen-a (je l' se neko seca tih novina? :)). Na kraju mi je tetka donela poster iz BG-a - skinuli joj sa zida (unutrasnjeg, naravno) neke trafike. Ma ludilo... :D A jedva sam uspela da nadjem TV Art uz pomoc sobne antene kad je bila prva repriza. Oci su mi bukvalno suzile koliko je losa slika bila. Al' moralo je da se gleda... Pa mirisljavi blokcici... Ko je to uspevao da pronadje, bio je faca... Secam se da su ponovo reprizirali kad sam bila treca godina gimnazije i da smo sa setom odgledali poneku epizodu. I da nam je serija i dalje bila super (mada u nekim trenucima mozda pomalo smesna - sto rece neko na temi, ipak su to bile devedesete). Inace, ove poslednje sezone se bas nesto i ne secam...

Ajoj,secam se da sam ih prvi put gledala kad je isla neka repriza..

I nesto je o Dreziku pisalo o novinama,i stariji brat mi rek'o da cu odlepiti za njim kad dodje on u seriju:D....I bila sam klinka,14 godina,opsednuta Drezikom...nisam nijednu ep.propustala.:heart::mrgreen:

A o opsesiji Nikom i Dzodi da ne pricam:hahaha::roll:.Neponovljiva serija,bas mi se opet gleda::(

kako sam plakala kad je ik umro...svasta.

@Sibil Vejn:

U potpunosti se slazem - Rivers je beskrajno simpatican (osim u prvim epizodama, gde je potpuni bad guy, koliko se secam). :)

@spaske1:

Jeste davno bilo... Mozda i pre trinaest godina... Osecam se jaaaako staro sada. :melanholicniosmeh:
Znaci, ne moze da se pronadje vise od 40 epizoda? Nisam, doduse, ni trazila, ali hvala na informaciji - mrzim onaj osecaj kad mislim da samo ja ne mogu nesto da pronadjem na netu (nikad ne pomislim da ga mozda i nema...).

Ih,pa meni je i u tim prvim,kao bad boy,bio divan:):lol::mrgreen::heart:

divna mi je bila ona epizoda kad je on izveo Sakuu neki fin restoran,secate l' se ...?:)

Joooj, secam se toga! :heart: Jeste, tu je bio bas divan. :heart: :heart: Ali secam se nekih epizoda sa samog pocetka, kada je napio Rouz, ismevao jadnog Dzeka jer nije znao da igra, zapodevao tuce bez razloga i sl. Kasnije je pokazao da je vise bad boy nego bad guy. :mrgreen: Ma, u svakom slucaju, sve mu je oprosteno. :)

"Malcice" off topic: Hvala za reputaciju. :) Jeste, mnogo volem EKV. :heart:

ja se sjecam da smo jednog druga u high skul zvali kurt,vodu smo mu vadili. ;)

Ma, nije to nista. Mi smo (u osnovnoj) jednu drugaricu zvali Kon Bordino. Pa ti sad vidi... :mrgreen:

Back