Jel' se meni cini il jok?

Кулиража:
@leceni
I ja sam to mislio dok sam mogao NET da uplatim samo u ptt-u.
No za 1.040 dindzi recimo u Veratu mozes da dobijes 100h.
To je najbolje resenje ako hoces da budes miran neko duze vreme, a ne trosis vise od 20-30h.
No ako trosis od 35-40h mesecno pa navise najbolje resenje je mesecni paket od oko 700 kinti.
@RiSK
He i Drenik je skino cene na 10din/h, SMIN ima vecina provajdera, pa sto ne bi i oni.
Da, sve to stoji da je PTT NET nesto skuplji u odnosu na ostale dobavljace Internet usluga, ali ja sam cuo da dogod smo povezani na Internet preko njihovog korisnickog naloga - mi zapravo ne placamo telefonske impulse. To, ipak, opravdava takvu razliku u ceni. Ima l' u tome istine?

Posle odredjenog vremena koriscenja YUBC-a, dosao sam do zakljucka da je Verat bolji.
E sad, presao sam na SezamPro flat rate i za ovih 4 dana sam stekao utisak da je ovo najvece njesra koje sam do sada koristio!
Po prvi put otkako idem preko SMIN-a meni se javlja proruka "Phone line iz busy". A da ne pricamo kad se konektuje... uzas zivi! Sve se nekako premislja dal da otvori stranu ili ne... a download je druga prica, pocne lepo da skida i odjednom padne na pola te brzine i tako to kraja downloada! Ko me prevari da uzmem Sezamov flat... ajd necu sad da kunem!
Do sada sam koristio 3 provajdera na flat i ovo je moj utisak:

1. Verat (pljujte ga vi do sutra, u odnosu na ostale provajdere on odlicno radi!)
2. YUBC
3. (i ubedljivo poslednji) SezamPro

Tipkaros:
1. Verat (pljujte ga vi do sutra, u odnosu na ostale provajdere on odlicno radi!)
2. YUBC
3. (i ubedljivo poslednji) SezamPro
X puta sam rekao i opet cu.
Dial-up veze su nesigurne, jos ako ste nesrecnik pa pripadate populaciji od 10 miliona ljudi koji zive u jednoj propaloj zemlji, zemlji monopolista i ostalih lopova onda ne treba da cude takvi stavovi ljudi.
ISP-ovi najcesce nisu krivi, uglavnom je do do centrale.
Medjutim ima i slucajeva gde zaista deo krivice snose i oni.
Verat me je nekada unistavao, sa svojom vezom, dok u isto vreme kad se konektujem na ptt radi normalno, koliko je to moguce na analgnoj centrali.
Kada sam dobio digitalnu brzina je jednostavno ista a na Verat sam presao iz prostog razloga, cene su 50% manje.
Za flat kod Sezama cuo sam da je mnogo dobar od nekoliko ljudi koji ga koriste, ali sada vidim i on pravi sr@nja.

I konacno kvalitet nasih provajdera varira svaki mesec, koliko sam samo pljuvao po nekim provajderima da bi ih dva meseca kasnije hvalio na sva usta.

leceni:
DabaMAN:
A i ptt je nekako jadno nesrećan. A što više, dosta je skup. Po meni Neobee je br. 1!
PTT Srbija NET uopste nije skup servisni posrednik. Za hiljadu dindži dobiješ 50 sati interneta. Ej, bre, brojkom i slovima 50 (pedeset)!

Odlicno! A da li si razmislio o ovome - od 600 do 850 din su ti FLAT usluge - neograniceno internet vreme za mesec dana? :wink: Razmisli i izracunaj! Jedino EUnet nema ovu uslugu jer je podelio internet korisnike na pravna i fizicka lica??? :shock: A ja mislio da je svaki komp server kad je na netu... blagosh blagosh... :roll:

Sto se tice tog SBB-a, na netu se moze procitati jako mnogo negativnih kritika na njihov racun, pogotovu za net.
A posebno to sto su u ugovoru rekli (kod mene u to vreme ) net do decembra....Pa aprila....jula...Od tog obecanja je proslo godinu i nesto dana.A kada sam ih pitao kada ce biti ovde net, dobio sam odgovor "Samo malo da pogledam......znate kako, na vashoj opstini ima samo 5 zainteresovanih za internet evo, vi ste 6-ti"
Na Vozdovcu ima 5 ljudi zainteresovnanih za net??????
Nisam hteo da budem neljubazan sa njime pa mu nisam rekao da ne s€re.Nije on kriv sto radi za lopove.

Ja nemam nikakve kritike za SBB, super je! Ja ne shatam to za Vozdovac, moze da bude i 1 zainteresovan pa ce mu uvesti... samo treba da dodje onaj lik stavi ti modem, prikljuci ti sve, instalira... i? Kakve to ima veze koliko ih je zainteresovano? :? :? :?

Ne znam Karlo...Stvarno ne znam...Meni isto tako zvuci jako debilno a pogotovu je bezobrazluk sto u samom ugovoru koji je podpisan sa njima lepo stoji da ce uvesti NET.
Dovoljan je pokazatelj njihovg kvaliteta i azurnosti taj da mi je pre par meseci stigla opomena da nisam platio poslednjih 6 meseci TV.A ja redovan platisha... :lol:

Back