Jel reciklaza stvarno funkionise u Srbiji?

hejter

Zainteresovan član
Poruka
103
Sad su svuda stavili one kante za recikliranje,i ja bi rado sortirala smece i reciklirala,al me zanima da li ovi djubretari sve odnose u istom kontenjeru ili sistem nekad funckcionise u Srbiji?Posto ranije su isli snimci kako ide djubretar i sve u istio ubaci...Jel se promenilo nesto od tada?Jel ce stvarno da se reciklira smece ili sve ode na istu gomilu?

I kod mene u gradu isto imaju takvi kontejneri, a komunalci ih prazne sa onim obicnim kamionima za smece i odnose ih na gradsku deponiju.
I ja imam bas zelju za tom reciklazom ali sta da radim kad zivimo na Balkanu : (
Искрено, нисам имао прилику да видим прежњење рециклажних контејнера, само "обичних", па не могу да кажем.

Разумно је претпоставити да користе исту врсту камиона. Да ли их одвозе на депонију са свим осталим - ко то заиста зна? А погони за рециклажу могу да буду баш у близини опште депоније.

strasno

postavljaju posebne kante a onda ih trpaju na istu gomilu

znaci da postoji samo reciklaza politickih partija

ode srs na smece , ds ih popravi u sns i eto svezih i recikliranih
Kako da funkcionise kada romi operisu svaku kantu i otimaju ili prodaju djubre na buvljaku ...
Opet postave kante a ne postoje reciklazni centri :hahaha: sve naopako.
Cista sizofrenija.

Cisto lupanje, postoje reciklazni centri, postoji praznjenje kontejnera za reciklazu koje romi ne diraju, jer za njih tu nema nista i postoje siti koji bacaju u smece stvari koje su interesantne sirotinji.
Reciklaznim centrima upravljaju ekoloski mafijasi, kao sto postoji i fakultet za ekologiju sa koga se zaposle samo puleni kriminalnih ekipa, kao uostalom i na medicini, bezbednosti, arhitekturi, glumi, a narocito reziji...

Recimo da ti drzava da kredit da otvoris reciklazni centar, kredit deli neki demokratski kadar koji je u finansije dosao sa kupljenom diplomom kao mafijaski kadar, onda se taj ekoloski mag potrudi pa kupi par diploma za svoje nepismene rodjake i zaposli ih u drzavnom organu kao demokratski kadar koji onda natera drzavu da placa ekomafijasu unistavanje otpadnog reciklaznog materijala, servirajuci donete preporuke kao obavezu i tako se gomila para trosi na licno bogacenje ...mafijasa.

Back