Jel postujes njegovu/njenu porodicu?

• Začetnik teme Začetnik teme sixx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sta ti uopste tu hocesh..mislim on je dosao kod njega a ne kod tebe..da mu smeta valjda bi ga nekako oterao..je l se sada redje vidjate? van stana? da nemoj da budesh direktna nego..kao da ste vi sigurni da vam to smeta pa da pochnete s bratom...e brate kako ti je zhena pa kako je pa shto nisi kod nje ovo ono ali morate da ste tim
e ne znam aj znamo da sam najgluplja pa sad idem

Hvala Iloni i Nini sto si probali da pomognu i da su normalno odgovorili. Forum I ZBOG TOGA postoji da trazimo pomoc....ako nekoga to nervira, dosadno mu je, ne treba uopste da odgovori na moje pitanje, nek cita to sto njega zanima. Ko koga je kresnuo i tako dalje- verovatno to su pametnije teme

Yenki:
A niko ne pita sta je sa tom zenom sto je muz ostavlja da se odmori od nje?! I jos nesto geni su cudo. Zamisli sebe za godinu kako ostajes kuci a tvoj muz sa bratom gostuje recimo kod brata od strica. Cuvaj se...
Ma, tri Bambija za tebe! :roll: Najbolje da napuni sebi glavu predrasudama, i da odmah napusti decka koga voli i koji ocigledno nju voli, jer je mozda i neka njegova cukunbaba bila neverna svom muzu, a ko zna sta se desavalo sa precima iz 18-og veka!
Sixx, samo ti to hladne glave resi, slusaj iskljucivo sebe! :wink:
Moram da priznam da me prodrmao Ilonin post, devojka je skroz u pravu za sve sto je napisala.
Poz obema!

sixx:
Ljudi, juce sam pukla.
Imam momka, zajedno smo 2 god., ne zivimo zajedno, ali stalno smo zajedno, spavam kod njega. E, desi se, da njegov brat, ko ima zenu, i zena trudna - ostavi je kuci, i dodje kod brata( moj dragi ) da se ,,malo odmori,, - i dodje nam na-pa evo vec je treci dan kako je tu. Posto je jednosoban stan, dok je on kod njega, ja spavam kuci. Dolazi tu da se svalerise, i naravno zove i mog dragog. Nije u tome problem. Nego sta vi mislite, zar nije nekulturno doci negde, da se i ne prijavis, ostati danima, i poremetiti necij svakidasnji zivot, smetati, itd? Zaista sam van sebe! Jeste, da je on njegov brat, a ja ,,samo,, devojka, ali ipak....mislim da i ako se dolazi, ne ostaje se danima, i ne dolazi se mesecno, ne?
Molim vas, dajte mi savete sta da radim? Mislila sam da popricam sa dragim na tu temu, ali on je Bosanac, pa se bojim da nemam sanse protiv brata, i da cu ja ispasti svakako kao nezrela, i neprilagodjiva osoba.
Vase iskustvo? Molim vas
Ma, potpuno te razumem. Nikada ti nećeš dobiti tu bitku, njegov brat će uvek biti između vas, i u sitnicama, ostatak rodbine, nebitno. Naravno, u toj je situaciji tvoj Bosanac grešan. Trebao bi (a sigurna sam da je i on primetio nekulturu svog brata) diskretno da mu kaže da smara... :x
Šalim se, ali pazi da ne ispadneš ti grbava. Kao i obično. Nezgodno.

nadam se da nije "kasno" za ovaj savjet. To sto cu ti reci nije nista posebno novo, ali ukljucuje malo vise taktike. Bez obzira na to sto ste ti i on dugo zajedno, duze je ipak sa svojom porodicom i ukoliko imas ista protiv icega sto se desava to treba lijepo upakovati. Zapravo, najbolje je ako imas dovoljno strpljenja da te bratove posjete njemu zasmetaju (jer svakog gosta 2-3 dana dosta) i da njemu zasmeta to sto ga (i vas) remeti. U tom slucaju bi ga ti samo dodatno podrzala, malo napumpala, slozila se s njim i dobila mnogo bolje rezultate. Ukoliko ti krenes da napadas, on ce (sto je logicni tok desavanja) krenuti da brani brata i ......... znas vec, nije dobro. Uostalom, uvijek se moze pozvati na to da je to njegov stan, njegova porodica i moze stvoriti otpor prema djevojci koja pokusava da upravlja tim ("svetim") stvarima jos prije nego sto se uselila ili vjencala......sto povlaci dalja pitanja....sta ces tek posle htjeti i da li ce i on tako morati da bjezi kod nekoga kad mu ti "utezinjas". Ovo je naravno moje misljenje o tome kako muskarci razmisljaju kad se prepadnu od toga sto djevojke probaju malo da ih iskontrolisu ili usmjere..........pa.......do sledece poruke: GOOD LUCK

Back