dreamgirl
Zainteresovan član
- Poruka
- 158
..rasprodaja u Mangu i Zari?
Hitno mi treba informacija ako neko zna.....Thanx
Hitno mi treba informacija ako neko zna.....Thanx
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel im stigla makar svechanija garderoba?... Ja sam svracala pre nekoliko dana i bilo je poluprazno(Mango mislim)..NatasaNatasa:Bila sam pre neki dan i u Zari i u Mangu ... nije bilo ništa na sniženju ... sve je bilo preko 4.000
NatasaNatasa:Pa pazi .. svuda u svetu imaju novogodišnje rasprodaje ... samo su kod nas posle nove godine .... bedak.
Ma ovde ti je sve roba trece klase.Ja kupio trenerku dojnji deo Sergio Tecchini na Terazijama i pukao 5000 a posle prvog pranja sam mogao da je bacim.Sada je nosim samo po kuci.Prosle godine mi bio ortak iz Pariza i malo setkali Knezom i gledali neke Pumine patike koje su bile kao nov model i skupe samo tako,covek kaze to stari model tamo i na rasprodaji,duplo jeftiniji nego ovde.NatasaNatasa:Ih .. pa sećaš se nekada kada su donosili robu iz Kine .. svako ko ima angorinu rolku bio je riba u društvu .... a sad.... tako je i sa ovim markama ... sve će se to prevazići za par godina ....
Torrente-BG:Ma ovde ti je sve roba trece klase.Ja kupio trenerku dojnji deo Sergio Tecchini na Terazijama i pukao 5000 a posle prvog pranja sam mogao da je bacim.Sada je nosim samo po kuci.Prosle godine mi bio ortak iz Pariza i malo setkali Knezom i gledali neke Pumine patike koje su bile kao nov model i skupe samo tako,covek kaze to stari model tamo i na rasprodaji,duplo jeftiniji nego ovde.
Emily_Bg:Ja sam cula da su Terranova kod nas i u Italiji nebo i zemlja.Da svu fus robu prosledjuju kod nas..
Vidis stvar je u tome sto se napolju zna da su jeftine stvari loseg kvaliteta,a one malo skuplje i ili bas skupe,extra kavliteta,tako da kada dajes pare znas sta ces da dobijes za te pare.A kod nas puknes pare za farmerke ili majicu,i posle kratkog vremena to mozes da bacis u djubre.Meni se to desilo bezbroj puta......kada je garderoba i obuca u pitanju ja ne zalim ni dinara,jer sam malo nenormalna u tom pogledu........ali se na kraju ispostavi da sam bacila novac.Jer sve ove velike prodavnice kod nas,gde se satro prodaju skupe i firmirane stvari,su zapravo pune lose robe sa Zapada........mene spasava sto imam druga sanera,tako da gucci i armani dobijam jeftinije.pajamaca:pa deco kupujte poštenu robu a ne te buvljak varijante, pa će da traju stvari.
mislim..od kad važi stara pametna izreka:
nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari!
upravo takoTorrente-BG:Pa kod nas pred Novu godinu prvo podignu cene a onda posle vrate na stare i to nazovu snizenjem
Ispade kod nas spanska konfekcija za siroke narodne mase fensi garderoba.
Emily_Bg:.ali se na kraju ispostavi da sam bacila novac.Jer sve ove velike prodavnice kod nas,gde se satro prodaju skupe i firmirane stvari,su zapravo pune lose robe sa Zapada..
pajamaca:ali to i jeste poenta jeftine, manjeg kvaliteta, stvari da kratko traju, jer je koncepcija da
se zadovolji mlad kupac koji nema novca-niti želju da nosi nešto duže od sezone![]()