Jel pochela....

Mango..snizenje je pocelo u ponedeljak 25-og..Ja licno nisam nasla nista posebno,neke dzemperice po ceni od 999-2300dinara..Lepa torba ya 2300,i cipele po ceni od 5300..Ostalo nisam ni gledala..

NatasaNatasa:
Ih .. pa sećaš se nekada kada su donosili robu iz Kine .. svako ko ima angorinu rolku bio je riba u društvu .... a sad :lol: .... tako je i sa ovim markama ... sve će se to prevazići za par godina ....
Ma ovde ti je sve roba trece klase.Ja kupio trenerku dojnji deo Sergio Tecchini na Terazijama i pukao 5000 a posle prvog pranja sam mogao da je bacim.Sada je nosim samo po kuci.Prosle godine mi bio ortak iz Pariza i malo setkali Knezom i gledali neke Pumine patike koje su bile kao nov model i skupe samo tako,covek kaze to stari model tamo i na rasprodaji,duplo jeftiniji nego ovde.

Ja sam u oktobru bila u Pragu,i tako lepo sopingovala..Vec je bilo snizenja,a moglu misliti tek sada..Rasel jaknu sam platila 22 eura,Bata cipela takodje na snizenju 13 eura..I neke majice u H&M za oko 5-6e..Ovih dana idem u Moskvu,ali mislim da je tek tamo sve skupo..

Torrente-BG:
Ma ovde ti je sve roba trece klase.Ja kupio trenerku dojnji deo Sergio Tecchini na Terazijama i pukao 5000 a posle prvog pranja sam mogao da je bacim.Sada je nosim samo po kuci.Prosle godine mi bio ortak iz Pariza i malo setkali Knezom i gledali neke Pumine patike koje su bile kao nov model i skupe samo tako,covek kaze to stari model tamo i na rasprodaji,duplo jeftiniji nego ovde.

Pa zašto nisi vratio trenerku
a093.gif
.. za te pare bi im napravila haos u radnji.

Ja sam cula da su Terranova kod nas i u Italiji nebo i zemlja.Da svu fus robu prosledjuju kod nas.Pre jedno godinu i po dana kupila sam bas ovde neku bluzicu malo svecaniju,i i posle jednog nosenja,vec se skroz upropastila,rastegle se bretele,boja se isprala......uzas.

pa deco kupujte poštenu robu a ne te buvljak varijante, pa će da traju stvari.
mislim..od kad važi stara pametna izreka:
nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari!

pajamaca:
pa deco kupujte poštenu robu a ne te buvljak varijante, pa će da traju stvari.
mislim..od kad važi stara pametna izreka:
nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari!
Vidis stvar je u tome sto se napolju zna da su jeftine stvari loseg kvaliteta,a one malo skuplje i ili bas skupe,extra kavliteta,tako da kada dajes pare znas sta ces da dobijes za te pare.A kod nas puknes pare za farmerke ili majicu,i posle kratkog vremena to mozes da bacis u djubre.Meni se to desilo bezbroj puta......kada je garderoba i obuca u pitanju ja ne zalim ni dinara,jer sam malo nenormalna u tom pogledu........ali se na kraju ispostavi da sam bacila novac.Jer sve ove velike prodavnice kod nas,gde se satro prodaju skupe i firmirane stvari,su zapravo pune lose robe sa Zapada........mene spasava sto imam druga sanera,tako da gucci i armani dobijam jeftinije.

shvatam emily..
ali
ja nikada nisam ni pogledala u tu teranovu.
niti u te jeftine varijante, kao što je tally weil npr.
jednostavno..iskustvo mi govori da se po izlogu radnja poznaje:lol:
a veruj mi, u švajcarskoj je tally weil krš.
zaista.
ali to i jeste poenta jeftine, manjeg kvaliteta, stvari da kratko traju, jer je koncepcija da
se zadovolji mlad kupac koji nema novca-niti želju da nosi nešto duže od sezone;)
i tako...imam ja svašta da kažem na tu temu, ali nemam vremena, ni živaca,
jer već vidim da može da se pretvori u raspravu;)
a ni šaneri nisu ono što su nekad bili.
NA ŽALOST:( :(

Emily_Bg:
.ali se na kraju ispostavi da sam bacila novac.Jer sve ove velike prodavnice kod nas,gde se satro prodaju skupe i firmirane stvari,su zapravo pune lose robe sa Zapada..

E da je sa zapada.Ta roba zapad videla nije.
Pa recimo drugar mi ispricao sta radi Delta.
Recimo uveze 1000 trenerki Nike i posle sasiju jos 10 000 i to ti isto prodaju kao Nike.To zna posto mu je rodjeni brat radio za nekog lika koji radi sa textilom i od koga Delta kupuje.I ti lepo odes u njihovu radnju,puknes 50-100 evrica za Nike trenerku koja nema veze sa Nike-om.
A to ti nije tako samo kad je garderoba u pitanju.Recimo gledam pre neki dan flajer sa reklamama za IT opremu,naravno Comtrade.I kao stampac Canon ip 1300 daju povoljno po 40 i nesto evrica.A taj model je bajat nevidjeno.To na zapadu vise ne mogu ni da poklone.I tako srpski Bil Gejts ode tamo i kupi ono sto oni smatraju smecem za 1 evro na primer i ovde valja po 40-ak.Zaradi i on a zapadne firme se otarase smeca iz magacina a Srbi srecni posto ce da kupe stampac za 40-ak evrica.Hahaaaa!
Ma mi smo tuga teska.

pa barem na buvljaku ne cekaju u redu 4 sata da plate racun po 300 e minimum ....
i cekaju disciplinovano....red kao da je dzabe........

ja bih ukinuo potrosacko drustvo....... kakav bolestan mentalitet..... a niko para nema...

pajamaca:
ali to i jeste poenta jeftine, manjeg kvaliteta, stvari da kratko traju, jer je koncepcija da
se zadovolji mlad kupac koji nema novca-niti želju da nosi nešto duže od sezone;)

Terranova nije jeftina bre! :lol:
Mrtvi 'ladni naplate džemper/majicu/krpicu 3000-4000din...
Ja tamo odavno i ne ulazim.:roll:

pochela je rasprodaja, ja juche krenula da kupim 'elanke u mangu, pa za pare koje sam namerila da se 'isprsim' kupih i preslatku torbicu uz cipe koje sam nedavno isto tamo pazarila na snizhenju
a nisam videla nishta ionteresantno sem onih atlet majica za 400 din, jest da nisam ni gledala, al ajde ...

Danas bi trebalo da pocne snizenje u Zari. I u Mexxu ce biti snizenje :D . Jel bila neka od vas u Calliopama u Makedonskoj? Navodno je bolja od Terranove, jel' vredi da idem? Ima Puma outlet u Piramidi, nekad moze da se nadje nesto na snizenju, ali retko, i Puma stvari su skupe kao i drugde.

Back