Jel ovaj srećković ili šta?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.476
„I mama i ja smo svingeri i to je sjajno. Znate zašto? Kad god nisam raspoložena, mogu jednostavno da pustim muža da je ima. Da, ja sam takva žena. Puštam muža da je ima par puta nedeljno.“

Bruks, njen muž i njena majka su u otvorenoj vezi, a Bruks je dodatno otkrila da se čak i njena mlađa sestra očigledno povremeno uključuje u akciju.

„Hoćeš da znaš kako usrećujem svog muškarca? Dozvoljavam mu da se igra sa mojom mlađom sestrom“, rekla je.

1756438954753.png

Neki ljudi su se pitali gde Bruks ide kada je njen muž taj koji „nije raspoložen“, napominjući da su svi ostali u vezi u srodstvu sa njom, dok su drugi tvrdili da je priča o njenoj vezi bila dovoljna da ih na neko vreme isključi iz TikToka.

„Dosta je TikToka za godinu dana, ja odlazim“, napisala je jedna osoba.

Nije jasno zašto je Bruks uklonjen nalog nakon što je progovorila o svojoj otvorenoj vezi, ali neki korisnici TikToka su se oglasili kako bi pokazali podršku načinu na koji ona i njena porodica biraju da komuniciraju jedni s drugima.

Anketa koju je prošle godine sproveo YouGov pokazala je da je oko četvrtine Amerikanaca reklo da bi bilo zainteresovano za otvorenu vezu, uključujući 30% muževa koji su izrazili interesovanje, zajedno sa 21% žena.

1756439168210.png

Back