- Poruka
- 168
stalno me zatrpavaju time na mail pa me zanima jel ima sta u tome ? probo tko ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tablete ?stalno me zatrpavaju time na mail pa me zanima jel ima sta u tome ? probo tko ?
Ma jeste, a logore je pravio da bi mogao da šmrče pepeo...ima bolje resenje
Mračne tajne nacističkog vođe: Hitler bio zavisnik i hipohondar, ubrizgavao spermu bika da bi izdržao seks
Irski "Mirror" objavio je nove, šokantne činjenice o Adolfu Hitleru. Podaci su dospeli u javnost na temelju pisama i medicinskih izvještaja o Hitleru koje je naručila američka vojska, a među njima se nalaze razgovori između Hitlera i šestero doktora. Dr Teodor Morel za dokumentarac na kanalu "National Geographic" govorio je o mračnoj strani Adolfa Hitlera.
![]()
Prema njemu, on je bio zavisnki i hipohondar, a dan nije mogao zamisliti bez koktela amfetamina, bikove sperme i morfijuma.
Osim toga zloglasni je vođa znao ušmrkavati kokain kako bi pročistio sinuse i grlo. Kako bi drugima dokazao da je pravi muškarac, metar i 72 centimetra visok nemački vođa navodno bi svakodnevno konzumirao više od 80 lekova.
Inekcije sperme mladih bikova uzimao je kako bi mogao da izdrži redovne seksualne odnose s partnerkom Evom Braun koja je bila mlađa i izdržljivija.
- Ne radi se o tome je li Hitler bio zavisan o amfetaminima ili ne. Radi se o tome da je imao bipolaran poremećaj i da su amfetamini pogoršali njegovo stanje. Metode njegovog doktora Morela bile su toliko kontroverzne da su drugi doktori verovali kako je on u stvari tajni agent čiji je zadatak da otruje Hitlera - rekao je u dokumentarcu psihijatar Nasir Gaemi.
Tablete nisu pomogle ali sa kanapom i tegom za razvlačenje je uspelo.Treba samo volja teglenje i strpljenje.
iz pouzdanih izvora sam saznala da ih je celi forum mutjkatji naruchio
femkaju se pa netje da priznaju![]()
jel to znas iz prve ruke ?
pa ne iz prve ----> nisam ih pipala niti mjerila ni pre niti posle konzumiranja tabletica.............
p.s a kojishan je tvoj!?
to je sigurno posle upotrebe tableta![]()
ne to je slikano prije tablete . poslije mi nije stao u kadar .
ima bolje resenje
Prema njemu, on je bio zavisnki i hipohondar, a dan nije mogao zamisliti bez koktela amfetamina, bikove sperme i morfijuma.
Osim toga zloglasni je vođa znao ušmrkavati kokain kako bi pročistio sinuse i grlo. Kako bi drugima dokazao da je pravi muškarac, metar i 72 centimetra visok nemački vođa navodno bi svakodnevno konzumirao više od 80 lekova.
Inekcije sperme mladih bikova uzimao je kako bi mogao da izdrži redovne seksualne odnose s partnerkom Evom Braun koja je bila mlađa i izdržljivija.
- Ne radi se o tome je li Hitler bio zavisan o amfetaminima ili ne. Radi se o tome da je imao bipolaran poremećaj i da su amfetamini pogoršali njegovo stanje. Metode njegovog doktora Morela bile su toliko kontroverzne da su drugi doktori verovali kako je on u stvari tajni agent čiji je zadatak da otruje Hitlera - rekao je u dokumentarcu psihijatar Nasir Gaemi.