blue_eyes_bg
Zainteresovan član
- Poruka
- 257
Ladno si bila sa njim
Brooko 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinmbad:.....pa nabacuje ti krvoloka.....![]()
![]()
![]()
51,2 kg ali to je već na samoj granici donjoj. Tad ti je ibm 18,5 a ako hoćeš da izgledaš ok trebalo bi da imaš bar 55kgZefirra:moze li neko da mi kaze koja mi je donja granica u kilazi , ako imam 168cm visine?
.....ma da ti bar najbolje znaš.... :wink:Butterflies And Hurricane:E jbq..izgleda ne zna da je krvolok jedan (pa sad vec mogu reci slobodno od retkih)...koga nikad u zivotu nisam upoznala...![]()
sinmbad:.....ma da ti bar najbolje znaš.... :wink:
...nego jesam li kod tebe ostavio onu knjižurinu zvanu Rimsko Pravo...... :shock:![]()
![]()
![]()
Tako je govorila i Marija od Magdale, kada sam prošli put bio u fizičkom obliku i pod drugim nickom, doduše, u Judeji ...Butterflies And Hurricane:E jbq..izgleda ne zna da je krvolok jedan (pa sad vec mogu reci slobodno od retkih)...koga nikad u zivotu nisam upoznala...![]()
Jesu te boljela mooda nakon toga?agaston:Jednom sam uspeo od 2:00 ujutru, do 7:30 ujutru!!! Ladno sam zaspa na ribi, nisam ni zavrsio!!!
Dje si vojvodogica:Dje si, serdare![]()
BanovanKorisnik:a ako iznemogneš posle sxa ... dal' se i to računa kao sx do iznemoglosti![]()
vanesssa56:Dje si vojvodo![]()
e to i mene zanima jesu te bolela mooda?vanesssa56:Jesu te boljela mooda nakon toga?
ako nisi prskao?![]()
Gazdarica:Leba ti, a sto ce nekome seks do iznemoglosti???
Valjda je cilj uzitak, a ne iznemoglost!?!?
E, svasta...![]()