- Poruka
- 127.250
na trgu republike juce?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
О чему се ради? Свакако сулуда комбинација.na trgu republike juce?
![]()
jadna majkoVideh na raznim televizorima i kanalima da su nesretnicima deljeni nekakvi brojevi, pa ko nije dobio broj na vreme, verovatno izvisio za kereće pljeskavice i pacovske viršle.
Kako o cemu se radi, bio ogroman sns skup, par miliona ljudiО чему се ради? Свакако сулуда комбинација.
Kako o cemu se radi, bio ogroman sns skup, par miliona ljudi
Doneli i knjige da uce pa se menjali
Politička okupljanja mi nisu u sferi interesovanja. Sorry.I hvala za info.
Pomije da pomijasimaA šta tamo dele džabe ili u čemu je štos?
Pogledajte prilog 1722428
Evo i danas a juce bilo 3 puta vise
Ma 4 puta
https://studiob.rs/vucic-skupovi-blokadera-i-opozicije-propali-najvazniji-skup-bio-u-cacilendu/
na trgu republike juce?
Nisam i ne bihna trgu republike juce?
![]()
Pizza pljeskavica je koliko se sećam bila pljeskavica kao podloga za nadeve za pizzuJa rekoh sad ćeš neki recept poput pljeskopica (pljeskavica u pizzi)
Bilo popularno u Novom Sadu negde 2006. - 2009. godine, otprilike...
Pizza pljeskavica je koliko se sećam bila pljeskavica kao podloga za nadeve za pizzu
To su prodavalji po Zemunu početkom 2000-ih. Nije se primilo nešto.
Za razliku od Pizza-bureka![]()
Znam gde se cacijevci skupljaju, nebitno koji trg, bilo ih je 5 miliona, zar ne?Jbg, kada probas da budes politicki duhovit a sem sebe zayebes. Jarane, gledaj 'vamo:
Admministrator ovog mesta je pitao za Trg Republike, a ti si postavio fotografiju ulice ispred Skupstine Srbije (SFRJ, Kraljevine).
Sta to o tebi govori? Ili da si jaran koji ne poznaje ulice Beograda ili da si samo osoba koja ne razmislja svojom glavom pa trci ispred rude ili da si zlurad.
Ja tipujuem na prvu ili trecu kombinaciju u vezi tvoje malenkosti.
Bitno je koji trg, jer ako odes na pogresan trg cacijevci ce da ti razbiju labrnju.Znam gde se cacijevci skupljaju, nebitno koji trg, bilo ih je 5 miliona, zar ne?
Nisam razmisljao a i zlurad sam prema neprijateljima srbije, tacno
Kome pamet u topuzu lezi taj pameti nemaBitno je koji trg, jer ako odes na pogresan trg cacijevci ce da ti razbiju labrnju.
Pa kad se zaputis za BGD pitaj dobronamerne ljude a proveri i na google mapama, sta bi mi bez tako produktivnog forumasa.
Gora kombinacija je s pivomšto da ne
pljeska pa palačinka
samo da stane u tibu
zaebano je kad jedeš jabuke pa posle popiješ mleko. e to su tantalove muke
to ne znam ali ona kombinacija nisam iz klonje izlazio ceo dan bukvalno, još i temperaturu fasovaoGora kombinacija je s pivom
Bajo, sto puta gore...to ne znam ali ona kombinacija nisam iz klonje izlazio ceo dan bukvalno, još i temperaturu fasovao