jel muskarcima zao

vecina muskaraca se hvale kad prevare curu. to znaci da su cool, itd.
jel ikad shvate te zenske muke.
jel im ikad bude zao sto su nam veliki bol nanjeli?

pu pu pu, daleko bilo. Nije meni to gušt. Šta će mi onda devojka kao ću "vatati sa strane" Ne volim da povređujem meni drage osobe, al omakne mi se nekad, bez moje volje i često iz najboljih namera. i uvek me peče.

vecina muskaraca se hvale kad prevare curu. to znaci da su cool, itd.
jel ikad shvate te zenske muke.
jel im ikad bude zao sto su nam veliki bol nanjeli?

Zene vole neverne muskarce. One se gnusaju vernih i postenih muskaraca. Od takvih beze gore nego od serijskih ubica. Zato je duznost muskarca da bude neveran i da tretira zenu kao djubre jer ako to ne radi ona ce biti veoma nesrecna i stalno nezadovoljna jer misli da pored sebe nema pravog muskarca.

pa mora to da radi da se ne bi suvise vezao za tebe... da mu ne popijesh mozak, ne napravis zenskog petka i slicno... ovako biste bili sami i to je to
a tebi je to ok pa cutis i trpis. dobro je sto uopste dodje.

a nije ni da se one gnusaju, nego kad bi bio samo s njima, imale bi vecu odgovornost... gledao bi samo u njih i kako se ponasaju i kakve su i sta rade... ovako imaju stepen slobode

jedini problem je sto onda nikad bas nemas nikog i to te tishti. a i neko mora vise da istrpi. a ima i devojaka verovatno danas vise koje se ponasaju promiskuitetno a imaju mirne muskarce.

nista gore od biti 1 na 1. nema lazi nema prevare.!?

mora da se radi na sebi onda da se pronalaze stvari da vam opstan e veza i vise boli kad nestane ako je valjalo.

ili mu se ne svidjas toliko da se veze??? a da bi kao shetao nekog pred rodbinom da ne misle da je shonja ?
mada sto ne bi mogao rodbini da kaze da je svalercina?

aha treba mu mirna luka pa i to je neka uloga . ili mozda tvoja mama pravi dobru pitu.

Poslednja izmena:
Pa primorava se silom i voljom kao i sve ostalo... A zavisi koliko matora :P, ne mora da znaci da je too late ^_^... Besides ti si vec imala svoje mesto slave kad si bila S grade, moraju se pustiti i nove generacije da imaju svoje trenutke slave. Msm uglavnom zenske nazalost :/

pazi ako te je neko prisilio to je krivicno delo... to bas i nije nesto ni za tu neku a i ti moz da je optuzish
sta je S grade... i gde su slavne

pazi ako te je neko prisilio to je krivicno delo... to bas i nije nesto ni za tu neku a i ti moz da je optuzish
sta je S grade... i gde su slavne

Pa imas razlicite klase opreme,statusa i tome slicno
S grade ti je najveci nivo imas posle i s+ jedno. xD... A svaka devojka je slavna dok je mlada
A ne moras nikoga konkretno optuzivati na sudu, ali realno je da si ti primoran od strane drustva da uradis sve, pa tako i da ponekad uradis lose delo, jer je cesto ili ces ti uraditi ili ces dobiti kaznicu! Pa si fakticki primoran.

pazi ali na kraju je na tebi, jer ti si taj koji moze da kaze Necu. a postoji i pritisak ali ti dajesh zadnju rec
sta drustvo te je nateralo da prevaris devojku?! e pa onda ako si je prevario bash se i ne bi usrecila s tobom... ili si time spasao nju

gde sam bre slavna, najbolje je ne biti slavan.

pazi ali na kraju je na tebi, jer ti si taj koji moze da kaze Necu. a postoji i pritisak ali ti dajesh zadnju rec
sta drustvo te je nateralo da prevaris devojku?! e pa onda ako si je prevario bash se i ne bi usrecila s tobom... ili si time spasao nju

gde sam bre slavna, najbolje je ne biti slavan.

PA svaka devojka je generator paznje i samim tim je slavna na neki odredjeni nacin..
A drustvo pravi klimu pogodnu za razne stvari, ja nemam sopstvenu slobodnu volju, tj niko nema slobodnu volju koja bi bila nedodirljiva od strane drustvenih tokova.
Opet to nije opradvanje, a ja ni nemam trenutno devojku, ali just saying xD..

al ne mozes se tako vaditi, ipak ti mozes da ulozis silu i da kazes Necu.
ok nije nedodirljiva pa nekad zgresis
to je valjda prica o grehu i tako to?

ono to je snaga necija... valjda se to radi na sebi... ipak ne mozes sve kriviti njih.
ne znam moje vreme je proslo. al dosta toga se pokvarilo oko mene

Kakva srceparajuća tema...Obično ovo otvaraju one koje su same prevarile pa da sakriju nečistu savest.I kako tako generalizovati...''Muškarcima''.Niti svi muškarci varaju iz istog razloga niti pod istim okolnostima...

Back