Sa zavrsenom farmacijom je najlakse naci posao,ako uzmemo u obzir ova tri zanimanja...Al,ni malo lako kao sto je bilo do pre,recimo 2,3 god,jer sada smer postoji i u Kragujevcu i u Nisu i u Novom Sadu....Tako da je sad i tu zestoko,ali ipak je laske nego sa medicinom,a narocito sa stomatologijom...Stomatolozi najteze dolaze do posla,a i ako imas novca da otvoris ordinaciju,treba se probiti bez ikakve pomoci....I za zaposlenje sa zavrsenom medicinom treba debelaaa veza...Al,po meni medicina daje najsire mogucnosti,gotovo da mozes da biras zanimanje posle faksa...Sto se tezine tice,paaa,ne znam...Niko na to ne moze odgovoriti...Jedino sto znam je da se na farmaciji solidno primenjuje bolonja,na stomatologiju tu i tamo,a na medicini gotovo uopste...Gledaj malo cesce predmete na ova tri faksa,vidi sta se otprilike radi iz svakog od njih,pa odluci...Medicina i stomatologija su ti manje-vise bubanje,naravno,moras pamtiti i slike,i mnogo je lakse ako,koliko je moguce,povezujes sve sto ucis,a na farmaciji se vise pridaje paznje hemiji,reakcijama razno-raznim,razlikuju se dosta programi................Moras sama doneti odluku......