postoji jedan decko,i do pre mesec i po dana smo bili previse bliski. ja znam sve o njemu,i on o meni,i vec godinu dana ima nesto izmedju nas. on je inace jedan od 'najboljih frajera u gradu',i zbog toga me u pocetku nije zanimao ,ali bio je previse dobar prema meni,a ni prema kome nije takav. doduse,imao je devojku,sa kojom je vec bio godinu dana,i meni je par puta spominjao kako ce da je ostavi,ali nije to nikad ucinio.. a inace,dve godine sam mladja,i jednom mi je rekao da nikada ne bi mogao da bude ni sa kim mladjim. ali slao mi je poruke jako cesto,kad smo setali on bi me zagrlio i izgledali smo kao pravi par,kupovao mi je cokoladice stalno,imitirao me,a bila sam mu jako draga,i to znam,uvek ga je povredjivalo kad se posvadjamo,i to mi je otvoreno govorio,i bio je presrecan kada sam se setila njegovog rodjendana..itd.. i tako je raskinuo sa devojkom (naaaaaapokon) i poceo jos cesce da mi salje poruke,i videli smo se,i sve je bilo savrseno,i onda smo jedan dan imali preozbiljan razgovor o njegovoj proslosti i tome sto je imao neke veze sa drogom,i on je meni objasnjavao,i ja sam ga posavetovala,i mislila sam da ce nas to jos vise zbliziti,i rekla sam mu da mi je stvarno stalo do njega,i da sam u neku ruku bila razocarana kada sam to za njega cula,ali svakako mi je i dalje bitan i da ga potpuno razumem. i sve je bilo super,ali od tog dana,on sa mnom nije progovorio,jednostavno me ignorise vec dva meseca,i pomirio se dva dana posle toga sa devojkom (iako mi je rekao da je sa njom davno zavrsena prica...) i ja stvarno ne znam sta da radim,jasno mi je da mu je sada postalo svejedno za mene,vidjam ih cesto zajedno,retko kad mi i cao kaze,i nemamo vise kontakt,a meni je jako stalo i dalje,ne znam kako da vratim nas odnos,i gde sam to pogresila?