gost 189815
Iskusan
- Poruka
- 5.826
jel mogu ja da koristim ulje umesto kreme?i to na telo i lice??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pod uslovom da nemam problem stim,zanima me da li je ulje podjednako hranljivo za kozu kao i krema,i da li je podjednako stiti???to nikako,mogu da ti izadju bubuljice.
pod uslovom da nemam problem stim,zanima me da li je ulje podjednako hranljivo za kozu kao i krema,i da li je podjednako stiti???
damislis nema dodate hemije boja i sl,taman
Ako te interesuju ulja, proguglaj po netu Oshadhi ulja.
To su čista i kvalitetna hladno ceđena biljna ulja sa sertifikatom, koja se koriste samostalno ili u kombinaciji, sa ili bez dodatih eteričnih ulja, za sve tipove kože.
Ima masnih, ali ima i brzoupijajućih - u suštini, jedina ulja koja se faktički ne upijaju u kožu već stvaraju film na istoj su parafinska ulja (baby ulje npr) što je ništa drugo do derivat nafte, dok adekvatno izabrano biljno ulje neće stvarati nikakve probleme koži niti izazivati masni sjaj, a opskrbiće je svim potrebnim hranjivim tvarima i vitaminima koji se prirodno nalaze u istima.
A, pa to je druga stvar... tu ide verovatno više ulja jer i treba da si nauljena i klizava kad te masirajukad god se vratim sa masaze, tri dana su mi potrebna da mi se ulje ispere sa koze, uz svakodnevno tusiranje i umivanje
mozes...zabluda je da svako ulje masti kozu, stvara bubuljice i sl.
samo moras pronaci odgovarajuce ulje za tvoj tip koze
Ne uvek i ne sva.ulje masti kozhu
i prekovishe masnotje nije zdravo za kozhu jer joj poremeti funkciju koju ima
pod uslovom da nemam problem stim,zanima me da li je ulje podjednako hranljivo za kozu kao i krema,i da li je podjednako stiti???
Arganovo ulje je sjajno, takođe i ulje divlje ruže - oba deluju protiv bora i generalno su odlična za zrelu kožu.Moze, naročito arganovo, jojobino i sl. Cula sam da arganovo preporodi kozu lica, ali nisam sigurna da li je bas za svaki tip koze, rekla bih da jeste.
Nepotpuno i netačno.Ulje nije zamena za kremu,zbog svog sastava ostaje samo na povrsini koze,poenta stavljanja kreme je da ona udje i prehrani i dublje slojeve koze
Arganovo ulje je sjajno,.