Jel mogu da otvorim par tema

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam uvek za shalu...a pazi tek shto bi bilo smeshno da se recimo kao reakcija na to prvo on a onda svi pobratimi koji ga podrzavaju trajno banuju?:)
To bi tek bilo da puknesh od smeha:lol:
Zashto samo on da se zabavlja?

Као што су и Гоксија требали да банују за оно што је у аватар ставио усташког зликовца. Ал' ником ништа, појео вук магарца...:otkacio:

Ja sam uvek za shalu...a pazi tek shto bi bilo smeshno da se recimo kao reakcija na to prvo on a onda svi pobratimi koji ga podrzavaju trajno banuju?:)
To bi tek bilo da puknesh od smeha:lol:
Zashto samo on da se zabavlja?

Ja mislim da on nije Hrvat već klon - jednog - istaknutog :roll: člana foruma.
Naprosto ne mogu da verujem da neko ozbiljno misli to što on piše. jednostavno - provocira.

Sa mnom je duša od čoveka. Ukratko, zeza.

A odakle ti da je taj korisnik ustaša?
Zabludeli dječarac koji se radi identifikacije sa okolinom priklonio nekoj kvazi demagogiji.

Toga imaš i ovde: sve vernici veći od autora biblije, četnici i partizani.

Počevši od tvog Dw.Vojvode kojem kralj pase twavu pa nadalje...

croatian_force
Registrovan korisnik

Učlanjen: 09.05.2008.
laka mu hrvatska zemlja.neka počiva u miru i anđeli neka ga odvedu u raj.

Кад неко овако нешто може да каже, на српском форуму (да ли је???), шта је онда?

Ja mislim da on nije Hrvat već klon - jednog - istaknutog :roll: člana foruma.
Naprosto ne mogu da verujem da neko ozbiljno misli to što on piše. jednostavno - provocira.

Sa mnom je duša od čoveka. Ukratko, zeza.

Kakve veze ima da li se zeza ili ne?Taj lik i josh gomila istiog otpada je odavno trebala da bude trajno banovana.
Evo da odem ja na recimo neki boshnjachki sajt i krenem da se zezam kako mi zao shto nisam stigo do Srebrenice 95. da pokoljem par stotina balija,shta mislish da li bi ukapirali shalu i samo me pedagoshki opomenuli?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back