Jel menjate gumice brisača?

mario80

Stara legenda
Poruka
85.481
Juče sam kupio za dva auta, za hyundai gumice par 300 din i za minija kompletne brisače (izmenjiva gumica) par 500 din.

Kod hyundaija jedan je 60cm drugi 40 a zadnji 30cm pa onda sve zamenim sa 2x70 cm. Otprilike 20 minuta posla.

Pre 4 godine sam kupio mitutoyo gumice i evo sad otišle.

1000010996.jpg

Poslednja izmena:
I meni su originalne prva ugradnja trajale 10 godina ali su počele da grebulje i maše. Ove gumice menjam na 4 god kada se raspadnu ali lepo rade u principu bi trebao na 3 god da ih menjam. Pre su bile 200 dinara sada su 300-400.

Brisači se generalno menjaju svake godine. Guma otvrdne od promena temperature (vrućina i ciča zima). Mada, može da traje i nekoliko godina, jer mi nismo picajzle pa da se kidamo oko ostaju tragovi pri brisanju. Važno da obrišu kolko tolko :)

Inače, nisu svi žljebovi isti, odnosno ne mogu sve gumice da se uguraju u svaki brisač.

Brisači se generalno menjaju svake godine. Guma otvrdne od promena temperature (vrućina i ciča zima). Mada, može da traje i nekoliko godina, jer mi nismo picajztle pa da se kidamo oko ostaju tragovi pri brisanju. Važno da obrišu kolko tolko :)

Inače, nisu svi žljebovi isti, odnosno ne mogu sve gumice da se uguraju u svaki brisač.
Svake godine ih menjaš? :lol:

Sram te bilo samo tako :hahaha:

Back