gost 189815
Iskusan
- Poruka
- 5.826
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj iz Top Shop-a nisam, ali orginalni Makita renovator jesam. U čemu je razlika ne znam, predpostavljam u kvalitetu, ali orginalni renovatori poznatih proizvodjača koštaju od 35000 din pa naviše.
Korisna alatka jeste, u mnogome olakšava posao raznih struka ali isplati se samo ukoliko se koristi često.
Mnogo trese pri secenju dasaka. Moras da ucvrstis deo koji ne seces, drzanje rukama uopste nije prijatno, a utisak mi je da ne sece tako brzo. Moze i aluminijum da sece.
Ако би основна функција била да исечеш пар дасака за полице, онда је боље да купиш убодну тестеру реномираног произвођача на огласима, половну.
Ем ће мање да кошта, ем ће бити квалитетнији алат за ту потребу.
Реноватор је прескупа алатка за "уради све сам" варијанту а посебно што су му додаци врло скупи и купују се одвојено. Реално, свако ко ради све што може са реноватором да се уради, већ има одговарајуће алатке а једини плус реноватора би могао да буде то што може да приђе неким угловима приликом сечења, ништа више. Да би се исплатио, требала би да га користиш са свим додацима подједнако и да их све трошиш. Уместо тога, ти би искористила један наставак (за дрво, рецимо) а онда куповала цео комплет наставака због тог једног.