jel koristio neko RENOVATOR?

Ovaj iz Top Shop-a nisam, ali orginalni Makita renovator jesam. U čemu je razlika ne znam, predpostavljam u kvalitetu, ali orginalni renovatori poznatih proizvodjača koštaju od 35000 din pa naviše.

Korisna alatka jeste, u mnogome olakšava posao raznih struka ali isplati se samo ukoliko se koristi često.

Ovaj iz Top Shop-a nisam, ali orginalni Makita renovator jesam. U čemu je razlika ne znam, predpostavljam u kvalitetu, ali orginalni renovatori poznatih proizvodjača koštaju od 35000 din pa naviše.

Korisna alatka jeste, u mnogome olakšava posao raznih struka ali isplati se samo ukoliko se koristi često.

znaci mislis otprilike dobra je alatka al mu je kvalitet 'TOP SHOP'xD

ja bih ga koristila za secenje dasaka,mozda sredjivanje kupatila i svasta jos..

Ако би основна функција била да исечеш пар дасака за полице, онда је боље да купиш убодну тестеру реномираног произвођача на огласима, половну.
Ем ће мање да кошта, ем ће бити квалитетнији алат за ту потребу.
Реноватор је прескупа алатка за "уради све сам" варијанту а посебно што су му додаци врло скупи и купују се одвојено. Реално, свако ко ради све што може са реноватором да се уради, већ има одговарајуће алатке а једини плус реноватора би могао да буде то што може да приђе неким угловима приликом сечења, ништа више. Да би се исплатио, требала би да га користиш са свим додацима подједнако и да их све трошиш. Уместо тога, ти би искористила један наставак (за дрво, рецимо) а онда куповала цео комплет наставака због тог једног.

Ако би основна функција била да исечеш пар дасака за полице, онда је боље да купиш убодну тестеру реномираног произвођача на огласима, половну.
Ем ће мање да кошта, ем ће бити квалитетнији алат за ту потребу.
Реноватор је прескупа алатка за "уради све сам" варијанту а посебно што су му додаци врло скупи и купују се одвојено. Реално, свако ко ради све што може са реноватором да се уради, већ има одговарајуће алатке а једини плус реноватора би могао да буде то што може да приђе неким угловима приликом сечења, ништа више. Да би се исплатио, требала би да га користиш са свим додацима подједнако и да их све трошиш. Уместо тога, ти би искористила један наставак (за дрво, рецимо) а онда куповала цео комплет наставака због тог једног.

na reklami(reklamiXD) je pisalo da dobijas dosta dodataka(al reklamiXD).al u pravu si ako se isdtrose a skupi su..
a ubodnu imam al gde ces sa ubodnom lepo sto ravnije da secesXDja sam mislila da je renovator stabilniji za upotrebu izmedju ostalog..
a i prvenstveno bi mi znacio za drvo,al htedoh i u kupatilu da ga koristim:)

Svi ti multifunkcionalni alati su čista glupost i mamipara za ljude koji u principu - ne planiraju ništa sa time da rade ali dobiju volju dok gledaju tv reklamu :)
Preporučujem kupovinu nove jeftine ubodne, brusilice, blanje i šlajferice (sve zajedno opet jeftinije izađe) - za iste pare a o kvalitetu ovog uređaja u top šopu neću ni da trošim reči. Ovo je zezalica, ljudi se prime da mogu brod da ošlajfuju a ovo je samo za hoklicu recimo uz povremeno odmaranje jeftileja renovatora kako nebi pregoreo :)

Back