Jel je samo pusenje za Dame uvreda?

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naravno da za zene to nije uvreda...
Zasto?

Prvo mnoge od njih vole musku dominaciju a dobar deo i ponizavanja.
Tu pusenje igra ulogu psihicke dominacije a i ponizavanja, manje vrednosti.

Drugo, mnoge vole miris i ukus penisa...

Trece, mnoge vole da se hrane ocima, tj uzbudjuje ih sto vece parce mesa koje oblizuju.

Cetvrto , najmalobrojnije, je da uzivaju, zato sto zele da prirede uzivanje muskarcu...

Ne znam, hormoni PMS, mada neke zene tada kazu da imaju pojacan libido, mada opet, PMS, hormoni...previse nerviranja.
A samo pusenje ne mora da bude uvredljivo za zene. Ima sigurno one koje pusenje nalozi, ipak je tu malo psihicka igra dominacije, potcinjenosti sto pali obe strane.

A ako žene tu vrstu seksa ne praktikuju?

Lutko , da je to uvredljivo za zene, ova tema bi bila zatvorena posle 3,4 posta, a nije.
Dakle ako neka ne praktikuje, sve ostale cekaju samo da pocne da praktikuje usput je nazivajuci curkom ili konzervom.

Nema danas slobode ponasanja u Srbiji ako ta sloboda ukazuje da je zenska grupa droljasta ili prokazana u necemu.
Devojke koje strce se eleminisu.

Lutko , da je to uvredljivo za zene, ova tema bi bila zatvorena posle 3,4 posta, a nije.
Dakle ako neka ne praktikuje, sve ostale cekaju samo da pocne da praktikuje usput je nazivajuci curkom ili konzervom.

Nema danas slobode ponasanja u Srbiji ako ta sloboda ukazuje da je zenska grupa droljasta ili prokazana u necemu.
Devojke koje strce se eleminisu.

Najprije da kazem da ja imam nick mozes ga skratiti u RKL ili mi se obrati sa ruzna i to je ok ali nije om da me oslovljavaš sa Lutko, Mace ili Pače jer je za mene uvreda . Ovaj put ću oprostiti sledeći put ima da te prijavim moderaciji.

isključivo pušenje možete da kupite u svakom većem gradu u određenim kutjama a i pored mostova .

Nekima je pruzanje oralnog seksa uvreda, gadno, degradirajuce... bilo kad. Neke to rade zbog muskarca da bi mu udovoljile, neke zato sto uzivaju u tome... varijacija ima bezbroj. Isto vazi i za muskarce.

Licno ne vidim razlog zasto bi im to bila uvreda. Kada si sa nekim u vezi zelis da se oseca dobro, da uziva sa tobom... Nista drugacije od recimo masaze.

isključivo pušenje možete da kupite u svakom većem gradu u određenim kutjama a i pored mostova .

Zaboravila si da navedes okolinu osnovnih i srednjih skola.Ajd ovo za oznovne da bas ne navodim, da ne rizikuju previse u nekoj provinciji, ali ovo za srednje, to je vec sigurica...

- - - - - - - - - -

ma kad proba forumasa ima propusi paklu dnevno

Jel se ovde pusacki pribor redja u paklice?

Back