Јел је Београд антисрпски град?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

БелиВук

Domaćin
Banovan
Poruka
4.126
Мајице Српског хероја Ратка Младића је забрењено носити. Пљунуо сам усташу у Београду недавно који је посетио Београд и искезио ми се кад сам питао одакле је и рекао Београд је наш. Недавно убијен Србин што је Србин у Хрватској, само дан у притвору провео и ако има сведока да је Србин убијен само зато што је Србин. Шта бих се десило у Београду да је Србин убио Хрвата зато што је Хрват? То је свима јасно. Докле Хрвати да се кезе и свакојеке бљувотине провокаторске говоре кад посећују Србију некажњено?
КАПЕТАН ДРАГАН: Хрвати не праштају ако си Србин!
- МИ Срби мислимо да су сви људи добри. Имамо тенденцију да брзо заборављамо. Ја сам провео скоро 14 година у затвору у Хрватској без икаквог доказа. Срби мисле да је завршен рат, али за Хрвате то није случај. Хрвати ће нам опростити све, само не могу да нам опросте што смо Срби. У сваком хрватском граду наћи ћете бар један антисрпски графит, а у Србији нећете наћи ништа што је фашистичко – каже Капетан Драган, оснивач и вођа Книнџи.
https://www.novosti.rs/c/vesti/politika/926780/kapetan-dragan-hrvati-prastaju-ako-srbin-video

Zar ti kapetan Dragan nije objasnio tvoju dilemu?
Sto se tice Beograda, ima elemenata da se kaze da je antisrpski, jer uz podrsku iz malih sredina u Beograd stize gomila neprijatelja Srbije, sto srba, sto siptara, sto crnogoraca i krajisnika....medjutim, negde im se topi moc i uticaj, pa sve manje mogu da ruse i menjaju grad i Srbiju u smislu antisrpskog delovanja....

Zar ti kapetan Dragan nije objasnio tvoju dilemu?
Sto se tice Beograda, ima elemenata da se kaze da je antisrpski, jer uz podrsku iz malih sredina u Beograd stize gomila neprijatelja Srbije, sto srba, sto siptara, sto crnogoraca i krajisnika....medjutim, negde im se topi moc i uticaj, pa sve manje mogu da ruse i menjaju grad i Srbiju u smislu antisrpskog delovanja....
Крајишници су Срби.

Није, већ је отворен за све, чак и за оне који би да његов ред прилагоде сопственом нереду.

Као што је и овај форум отворен за све који поштују његова правила. Они који то не чине суочавају се са неком од санкција попут закључавања теме

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back