Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
da ce "demokrate" organizovati spalir i bacanje cveca na auto u kom bude Bajden prolazio kroz BGD??? Prica se po kuloarima pa rekoh da pitam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da hoće.To što su obojeni u žuto ne znači da nisu Titovi učenici.da ce "demokrate" organizovati spalir i bacanje cveca na auto u kom bude Bajden prolazio kroz BGD??? Prica se po kuloarima pa rekoh da pitam![]()
da ce "demokrate" organizovati spalir i bacanje cveca na auto u kom bude Bajden prolazio kroz BGD??? Prica se po kuloarima pa rekoh da pitam![]()
Dobro,neka ga dočekaju goli.Боје се американци цвећа... уме маса спонтано да.... експлодира![]()
Pre će doneti luk i strelu.Mozda Bajden Snezani donese jabuku??
Daćo jel ti dovodiš trupe za doček iz Niš?
Daćo jel ti dovodiš trupe za doček iz Niš?
Ma u BG idem samo kad moram, službeno... Ili ako me žena natera...![]()
A ti si Kinez koji ne voli svoju zemlju?Nisam procitao sta...ali nije....sve patriotske istine su manje, vise sve istinite...![]()
Tada ja dolazim u Nis![]()
Mislio sam, ako me natera da je vodim u shopig... Sad hoće da ide da vidi "ušće"..![]()
''Ušće'' je njesra,sve ide u pravougaonik da nema spratove moglo bi da bude jedan veliki akvarijum.Jedino je parking dobar,ostaviš kola 5 sati bez plaćanja i odeš na neko drugo mesto u kupovinu ili već šta treba.Mislio sam, ako me natera da je vodim u shopig... Sad hoće da ide da vidi "ušće"..![]()