MomakNoviSad
Obećava
- Poruka
- 75
Kao sto sam naslov kaze,trenutno sam ovde pa bi voleo sa nekim da stupim u kontakt
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu su ti momci iz benda Pearl Jam, oni su legende Sijetla
Mislio sam neke ljude sa nasih prostora...
procesljaj ovaj i jos jedan poznati forum o americi...na oba ces naci bar 2 clana koji su u Seattle
ja sam u Vankuveru
Kao sto sam naslov kaze,trenutno sam ovde pa bi voleo sa nekim da stupim u kontakt
Бјежи из Америке куд те ноге носе. Ништа не питај, само бјежи.
Ljudi beste iz Srbije pravac u Kaliforniju. Kalifornija nije slucajno "zlatna zemlja"Prodajte sve sta imate i pravac Kalifornija.
Inace da se vratimo na temu ja za malo da zavrsim u Sijetlu. Amazon gore zaposljava sakom i kapom ali u bukvalnom smislu. Dolazili su dole u Kaliforniju vise puta i bio sa njima na razgovoru jedno 10 puta i sve se zavrsilo sa njihovim ubedjivanjem kako vreme u Sijetlu i nije bas tako lose ;-))) Ja sam im rekao samo za vreme treba da mi platite barem 40.000 godisnje da bih se preselio iz prelepe suncane Kalifornije.![]()
Бјежи из Америке куд те ноге носе. Ништа не питај, само бјежи.
Ljudi beste iz Srbije pravac u Kaliforniju. Kalifornija nije slucajno "zlatna zemlja"Prodajte sve sta imate i pravac Kalifornija.
Inace da se vratimo na temu ja za malo da zavrsim u Sijetlu. Amazon gore zaposljava sakom i kapom ali u bukvalnom smislu. Dolazili su dole u Kaliforniju vise puta i bio sa njima na razgovoru jedno 10 puta i sve se zavrsilo sa njihovim ubedjivanjem kako vreme u Sijetlu i nije bas tako lose ;-))) Ja sam im rekao samo za vreme treba da mi platite barem 40.000 godisnje da bih se preselio iz prelepe suncane Kalifornije.![]()
Јесте, како да није, љепота Калифорније ће ти помоћи да пребродиш ментално заостало окружење и надолазеђи економски крах ове земље. The Fed...има да вас живе сахрани. Швабо је свијет измислио за Амера.
Republiko. pusti ga da se Nadise svezeg pacifickog vazduha i najede burgera u frajsa u Mekicu, a uz to da se napije i Kokiske pravljene od BILJKE ZVANA kOKA,
Vidi sta kaze amer u Zrenjaninu za Gurmansku Pleskavicu:
Не ради се уопште о персоналним циљевима. Или укусима. Ниједна држава се не мјери по успјеху појединца него по средњој класи. Која је у Америци званично нестала. Шта ја имам од тога што је мени и њему добро, када просјечан човјек овде само минусе у банци крпи. А о штампању долара по вољи државе да ти не причам. То ће тек да сконта. Можда.