darko darko
Ističe se
- Poruka
- 2.561
Milslio sam da otvorim lokal gvozdjaru i farbaru, a i proizvodnjicu tiplova, taman guram robu proizvodnje veleprodajama u kompezaciju za robu u lokalu, izedje mi roba jeftinije za zaradu u proizvodnji i nemam problema za laplatu (lepo meni leopo njima, svakom to odgovara), i imam prednost sa zaradom u startu, samim tim sto imam civilno brojilo za struju, imam prednost i u proizvodnji,( dovoljno je u proizvodnji da nemam mnogo artikala za pocetak, kroz stednju struje neka mi ostane 10 %- 15% vise zarada i neka je jos 10 %-15% sto bi trebalo biti zarada, kroz kompezaciju za robu imam manju nabavnu cenu , malo li je 30% na primer, vise od konkurencije i nema straha) sta mislite
......
samo sad sredjujem tek lokal, pa polako.....
video sam tu masinu, ali u mom kraju nema, samo potpuno automatsku, mala je ta masina, i treba paziti potrosnju struje, (ima koje nenormalno trose pa ti je sve dzab, obicno su dosta povoljnije polovne), svidja mi se sto nema posla mnogo oko nje, napunis granulama i uzivaj, za porodnicni posao vrh, ima reciklirana i nericiklirana plastika, neko jednostavno nece recilkirane tiplove da stavlja na izolaciju stiropora, zbog trajanja i vremenskih uslova, tako da treba imati obe varijante jeftiniju i skuplju, imao sam dobar kontakt za repromaterijal ali nisam vise u kontaktu, terba polako samo proci sto jeftinije te masine sada su na popustu polovne zbog slabog posla. plasi me samo kina.....
ma da bre vidi koliko ima artikala, imace mesta i za parice .....

samo sad sredjujem tek lokal, pa polako.....
video sam tu masinu, ali u mom kraju nema, samo potpuno automatsku, mala je ta masina, i treba paziti potrosnju struje, (ima koje nenormalno trose pa ti je sve dzab, obicno su dosta povoljnije polovne), svidja mi se sto nema posla mnogo oko nje, napunis granulama i uzivaj, za porodnicni posao vrh, ima reciklirana i nericiklirana plastika, neko jednostavno nece recilkirane tiplove da stavlja na izolaciju stiropora, zbog trajanja i vremenskih uslova, tako da treba imati obe varijante jeftiniju i skuplju, imao sam dobar kontakt za repromaterijal ali nisam vise u kontaktu, terba polako samo proci sto jeftinije te masine sada su na popustu polovne zbog slabog posla. plasi me samo kina.....
ma da bre vidi koliko ima artikala, imace mesta i za parice .....
Poslednja izmena: