bogi12345
Početnik
- Poruka
- 29
Jel neko iz Bg-a želi da udomi mače, mače je mnogo malo i skoro rođeno pa ako neko želi značilo bi, nek napise kom i razmenicemo kontakt
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se da su mace sterilisane.Imam ja ispred zgrade 50-100 mačaka dao bih nekome ako treba.
zasto debili? Ti ne hranis zivotinje?Ma jok debili dolaze da ih hrane ko svinje a ove se samo štampaju. Zvaću higijenu da ih počiste.
Zasto ste dozvolili hiperprodukciju?Prirodno 50-100 mačaka na parkingu i jedu nas buve u zgradi? Zovem higijenu ovih dana da to istrebe.
Ali prvo tebe da pociste!Ma jok debili dolaze da ih hrane ko svinje a ove se samo štampaju. Zvaću higijenu da ih počiste.
Pazi da ne naiđem dok hraniš mace. Mogla bi da završiš u mačjim gownima.Ali prvo tebe da pociste!
Garantujem ti da bi ti prilikom naseg susreta dobrovoljno pojeo ta govna i da bi sigurno trazio jos.Pazi da ne naiđem dok hraniš mace. Mogla bi da završiš u mačjim gownima.
Ako si stvarno to uradio, zaslužuješ da te neko uhvati i gurne u reciklomatInače sam zvao šinteraj pa će to da pohvataju i zbrinu po kratkom postupku.
strašnoInače sam zvao šinteraj pa će to da pohvataju i zbrinu po kratkom postupku.