Jel gleda neko onog Tarot"Majstora"?!

krava nece da vam rodi? obujte joj cizme ili dovedite crnog bika...

vasa cerka ima problema? stavite rezervnu gumu u sudoperu!

trebaju vam brojevi za loto, da postanete milioneri? (posle ocajnog sviranja u sarenu frulicu...) ...4, 13, 22, 37... (samo 4 broja)...

nemate para? na vas je bacena parna magija... idite u novi sad- tamo imaju parnu lokomotivu... poljubite je. a ako vas neko dira- recite da ste pod mojom zastitom.

imate problem (ne secam se sa cime tacno)? namazite se celom tubom majoneza i kecapa po glavi, a pavlakom namazite vrat i tako se izbrijte...

Vas sin se jos nije ozenio? neka pusti kosu i slusa whitesnake.

Vi i vasa braca niste ozenjeni... Uhvatite se za ruke i igrajte kolce dok sviram (u sarenu frulu- i to neartikulisano) i vicite- BRAK-BRAK!

....... ima toga kol'ko hocete, ali ne mogu sada da se setim... koga zanima- na youtube :-D

ma ja znam bruka.I onih koji nemaju na klipovima
Znate kako je Misheluk u Novom Sadu dobio ime?Tu je prosao Mihael Sumaher i pogledao.Kao (look-na engl pogledati) a ovo Miseluk...znaci bruka
Onda se zena pozali da ima nesrece u kuci...Kaze Milan-vas stariji sin je instalirao igricu civilizacija,a mladji sin je apdejtovao igricu i preneo to zlo u kucu.Igricu neka odmah deinstalira... znaci rofl

Back