Јел био неко у Букурешту

Nisam bio lično ali čuo sam sve najbolje.

Kažu da je gradić tipa Vršca ( čiji je sused ) ali mnoogo lepši i sređeniji. Imam i neke slike koje to i potvrđuju ali ništa što ne možeš na netu da iskopaš.
Za cene ( krpa ) kažu da su kao ovde ali ima boljih popusta pa ponešto može da se nađe stvarno jeftino.

Ја сам био пре двадесет година. То је давно, не знам како је сада, али сећам се да тада је ноћни живот био на нивоу, али храна у ресторанима је бипа ужас осим рибу када наручиш пржену из Дунава - углавном моруну су служили. Иначе, архитектура у центру Букурешта јако подсећа на Париз, булевари и то, а зграде подигнуте у доба друга Чаушескуа у центру града су велелепне - направио је чак и вештачку реку која пролази кроз центар.

- - - - - - - - - -

Nisam bio lično ali čuo sam sve najbolje.

Kažu da je gradić tipa Vršca ( čiji je sused ) (...)
Не ради се о Темишвару. За Букурешт је друг Ђорђо питао.

Ја сам био пре двадесет година. То је давно, не знам како је сада, али сећам се да тада је ноћни живот био на нивоу, али храна у ресторанима је бипа ужас осим рибу када наручиш пржену из Дунава - углавном моруну су служили. Иначе, архитектура у центру Букурешта јако подсећа на Париз, булевари и то, а зграде подигнуте у доба друга Чаушескуа у центру града су велелепне - направио је чак и вештачку реку која пролази кроз центар.

- - - - - - - - - -

Не ради се о Темишвару. За Букурешт је друг Ђорђо питао.

Ups, prebacio se ja na Temišvar.

Rumunija je lepa zemlja, vredi posetiti, posebno Bukurešt. Ne zovu ga džabe "balkanski Pariz".
Nije razaran mnogo a bio je veliki i ozbiljan grad i kad je Beograd bio mala poturička kasaba

Back