Nije bas besplatno ali recimo upola ili trecina Australijskih cena, zavisi sta uporedjujes. Rucak ili vecera je oko 250 - 600 dinara u zavisnosti od restorana ili hrane koju narucite.
Flasa domaceg piva je oko 40 dinara u prodavnici. Uvozna roba (vina, cokolade) je jako skupa.
Australijanaca i Japanaca ima najvise, pa onda Nemaca i Francuza.
Tacno je sto Emmily kaze da Australci idu tamo na zurke ili da se ubiju od alkohola za delic cene koliko bi to platili u Australiji.
Hoteli su dosta jeftini ali opet u zavisnosti od kategorije.
Plaze su mnogo losije nego u Australiji i mi smo se kupali samo u dobrim hotelskim bazenima.
Podseca na 'ciganmalu' sto se tice siromastva i kera po ulici, ali je mnogo bezbednije nego u Australiji. Naravno, 90% menjaca ce pokusati da vas prevari za menjanje i sl. ali treba biti oprezan gde menjati novac.
Ne bih se slozio da malo Australaca ide tamo. Bali je prepun Australaca, cak i previse za moj pojam. Bio sam tamo u Oktobru 2008, i ne da nije bio poluprazan nego je bio dupke pun.
Ukratko, Bali je jedna od najjeftinijih destinacija, tako da ako mozete sebi priustiti vise, birajte nesto drugo, ili ako vas nerviraju prodavci koji na svakom koraku pokusavaju da vam nesto prodaju i bas ne razumeju kada kazete NE.
Taksi je izuzetno jeftin ali je saboracaj ludnica.
Ako vec odlucite da idete tamo, idite kad nisu sezone kisa.