jel 24 / 38 prevelika razlika ?

I onako uskoro prelazim u celibat,tako da necu da odgovorim....
tooth.gif

19/38 je tamaniska:heart:

Jeste. Mislim da je (skoro) svakoj bas mladoj devojci korisno takvo iskustvo. Meni je sada zao sto ga nisam imala.
Meni je ovo malo gadno. Nju od 19 sa zrelošću i iskustvom prosečne devetnaestogodišnjakinje i njega od 38 sa zrelošću i iskustvom prosečnog tridesetosmogodišnjaka baš i nema šta da spaja. Dve potpuno različite vrste svesti, iskustva, zrelosti i htenja, u kojoj je jedina tačka vezivanja seks gde je on iskusni tatica koji uči svoju loliticu seksualnim veštinama i koga privlači pre svega taj osećaj nadmoći njegovih godina naspram nezrelih i inferiornih 19, gde može biti sve ono što verovatno nije u odnosu na vršnjakinje.

Čak i ako su oni relativno podudarni i slični, to znači da je on na tom stepenu zrelosti i svesti gde nije sposoban održati odnos sa svojim vršnjakinjama, već traži mlađe - što bi ga kod mene nekadašnje 19-godišnjakinje u startu diskvalifikovalo.

mislim z / m za vezu ?

Jeste.

Sta ce apsolventkinji covek sa 10 - 15 godina radnog staza, iskustva, razocarenja i kompromisa?
Sta ce njemu devojka koja je na pragu zivota?

Smatram da je u redu praviti razliku u godinama kada je zena oko tridesete, sama ostvarena i zrela. Mada i tu imam granicu i ne smatram da je razlika sama po sebi dobra.

Pre toga devojka je marionata u rukama izgubljenih a starijih muskaraca, neretko nezrelih, nesigurnih, sa propalim vezama/brakovima, bez licne satisfakcija koja bi ih pozicionirala u drustvu nesto mladjih zena ali dovoljno zrelih te traze vazdusni jastuk. Slika koju imaju u ocima nezrele devojke je ona koju bi oni zeleli, pa kako je ne dobijaju od vrsnjaka (+/- 10 godina) onda je traze kad nedovoljno izgradjenih.

Meni je ovo malo gadno. Nju od 19 sa zrelošću i iskustvom prosečne devetnaestogodišnjakinje i njega od 38 sa zrelošću i iskustvom prosečnog tridesetosmogodišnjaka baš i nema šta da spaja. Dve potpuno različite vrste svesti, iskustva, zrelosti i htenja, u kojoj je jedina tačka vezivanja seks gde je on iskusni tatica koji uči svoju loliticu seksualnim veštinama i koga privlači pre svega taj osećaj nadmoći njegovih godina naspram nezrelih i inferiornih 19, gde može biti sve ono što verovatno nije u odnosu na vršnjakinje.

Čak i ako su oni relativno podudarni i slični, to znači da je on na tom stepenu zrelosti i svesti gde nije sposoban održati odnos sa svojim vršnjakinjama, već traži mlađe - što bi ga kod mene nekadašnje 19-godišnjakinje u startu diskvalifikovalo.

U brate,hebala si kevu pedofilima ovim postom :lol:

mislio sam njega 19 nju 38:mrgreen:kako su mi smesne te klasifikacije po godinama i uvek se serucka o manipulaciji ona jadna ne zna sta hoce a on propao treba mu neka da ga podmladi,pa naravno vodi covek o sebi racuna nece bajato meso:lol:

Zavisi naravno od zrelosti. Mada, ne mora taj stariji muskarac biti nezreo, moze i ta mladja devojka biti zrelija i vrsnjaci joj dosadni.
Smatram da takvi odnosi mogu biti bas kvalitetni, ali ako necija zrelost i sigurnost nisu "na nivou" moze biti problema. Uvek se setim Kaporove recenice, kada je opisivao vezi izmedju jednog slikara i 30ak god. mladje zene kako "...nisu ljubomorni jeno na drugo, ali je ona ljubomorna na njegovu proslost a on ne njenu buducnost".
I ako sam se negde pronasla, jesam u njegovoj "Uni". Savrseno dobro mogu da razumem sta ju je privuklo profesoru i koliko je ta strast bila jaka.

Dzordzi, podji od sebe u 19-oj pa razmisli da li si isti bio tada i sada. Na to dodaj da ti neka od 38, potpuno nesredjena jer u suprotnom ne bi ni bila sa tobom, ispira mozak i emotivno manipulise.

Ne znam kakvo je stanje u forumskim glavama ali moj prijatelj se skoro smuvao sa curom od 18/19 godina...on ima samo 32/33. Kidali smo ga od zezanja, ali hajde mi zene, muskarci su ga najvise zafrkavali na onaj, muski nacin sto je meni bilo bezveze jer tu postovanja njegove devojke nema i na kraju je ostavio uz komentar - bezi bre, nikad vise. Njene potrebe su suprotne njegovim...

Dzordzi, podji od sebe u 19-oj pa razmisli da li si isti bio tada i sada. Na to dodaj da ti neka od 38, potpuno nesredjena jer u suprotnom ne bi ni bila sa tobom, ispira mozak i emotivno manipulise.

Ne znam kakvo je stanje u forumskim glavama ali moj prijatelj se skoro smuvao sa curom od 18/19 godina...on ima samo 32/33. Kidali smo ga od zezanja, ali hajde mi zene, muskarci su ga najvise zafrkavali na onaj, muski nacin sto je meni bilo bezveze jer tu postovanja njegove devojke nema i na kraju je ostavio uz komentar - bezi bre, nikad vise. Njene potrebe su suprotne njegovim...
pa to upravo radi okolina i familija servirajuci njihove raspale izbore,oni su ga zezali jer nisu sposobni da izadju na kraj niti navataju mladje meso

pa to upravo radi okolina i familija servirajuci njihove raspale izbore,oni su ga zezali jer nisu sposobni da izadju na kraj niti navataju mladje meso

...meso...mozda u tome i jeste problem...kojoj zeni zena treba da pozeli da bude necije meso za zafrkanciju...?
...ja ne zelim nijednoj, iskreno...ni starijoj koju mladji koriste za sex a smeju joj se iza ledja, ni devojcurku koje veruje svemu sto mu se servira.

...meso...mozda u tome i jeste problem...kojoj zeni zena treba da pozeli da bude necije meso za zafrkanciju...?
...ja ne zelim nijednoj, iskreno...ni starijoj koju mladji koriste za sex a smeju joj se iza ledja, ni devojcurku koje veruje svemu sto mu se servira.
najgore sto zanemarujes mnogo veca sranja koja se inace serviraju u vezama i brakovima,sad odjednom kad se vrsnjaci varaju nije vredno pomena,i sto njima svaka klinka sluzi kao otirac i krpa,to sad nije tema jel,tu nema ko da se popljuje,smesno bre kako ljudi nemaju svoj zivot i odnose pa se butaju u tudje

U brate,hebala si kevu pedofilima ovim postom :lol:
Ma sad će da se preokrene priča kako su bajate žene u stvari ljubomorne i zavidne na mlađe meso jer ih njihovi vršnjaci tako bajate i zvocave više neće, pa iz čiste ljubomore smatraju da su muškarci koji se lože na neiskusno mlado meso nezreli i inferiorni spram vršnjakinja :lol:
Ups, evo georgejune je već počeo da preokreće :malav:

najgore sto zanemarujes mnogo veca sranja koja se inace serviraju u vezama i brakovima,sad odjednom kad se vrsnjaci varaju nije vredno pomena,i sto njima svaka klinka sluzi kao otirac i krpa,to sad nije tema jel,tu nema ko da se popljuje,smesno bre kako ljudi nemaju svoj zivot i odnose pa se butaju u tudje

...smatram da je vazno funkcionisati na slicnom nivou i ne zloupotrebljavati tudju mladost, neiskustvo, ili pak ocaj, u slucaju starijih dama.
...ukoliko iskoriscava, manipulise i tretira kao meso koje treba poduciti seksicu onda ce verovatno u tudjim, objektivnim ocima biti nezreo covek...a da li vara ravnu sebi dodje turbulencija u odnosu...nisu to iste stvari.

Ma sad će da se preokrene priča kako su bajate žene u stvari ljubomorne i zavidne na mlađe meso jer ih njihovi vršnjaci tako bajate i zvocave više neće, pa iz čiste ljubomore smatraju da su muškarci koji se lože na neiskusno mlado meso nezreli i inferiorni spram vršnjakinja :lol:
ja vala jesam
uzasno sma ljubomorna na sebe od pre 11 godina
da mi je na nedelju dana da opet budem to "mlado meso" od onda, znala bih da zivim zivot :aha:
doduse, ljubomorna sma i na sve ostale zene od 30
ili 20
a, bogami i na one od 10
drugim recima, ja bih stalno iznova i iznova da zivim

...smatram da je vazno funkcionisati na slicnom nivou i ne zloupotrebljavati tudju mladost, neiskustvo, ili pak ocaj, u slucaju starijih dama.
...ukoliko iskoriscava, manipulise i tretira kao meso koje treba poduciti seksicu onda ce verovatno u tudjim, objektivnim ocima biti nezreo covek...a da li vara ravnu sebi dodje turbulencija u odnosu...nisu to iste stvari.
da a obicno ljubomorno sa strane svi vide iskljucivo manipulaciju i imaju potrebu da malo osude,presude,moralisu i spasu posrnule klinke,ali ajde da se kao napravimo tolerantnim,da kao damo sansu razlici,pa ako potraje poduze,duze od slepackih isfoliranih nezrelih odnosa vrsnjaka,da priznamo gresku i povucemo se u misje rupe
:aha2:

ja vala jesam
uzasno sma ljubomorna na sebe od pre 11 godina
da mi je na nedelju dana da opet budem to "mlado meso" od onda, znala bih da zivim zivot :aha:
doduse, ljubomorna sma i na sve ostale zene od 30
ili 20
a, bogami i na one od 10
drugim recima, ja bih stalno iznova i iznova da zivim
Tvoja svekolika ljubomora, pogotovo na one od 10, se ne računa :lol:
Moraš reći da te niko takvu zvocavu i bajatu neće, pa ćemo onda tvoju ljubomoru uzeti u obzir :malav:

Dzordzi, nikada necu dati podrsku takvoj razlici jer svako ima pravo na mladost, pravo koje je imao i iskoristio taj cika od cetiri banke, uostalom.

Isto kao sto necu lagati da je prednost udati se za razvedenog sa decom ili imati devojku koja moze mama da mu bude.

Sve da traje dugo, opet mi je zao tudje mladosti jer sam volela svoju i smatrala je bezbriznim blagoslovom.

Nije.

- - - - - - - - - -
Jeste. Mislim da je (skoro) svakoj bas mladoj devojci korisno takvo iskustvo. Meni je sada zao sto ga nisam imala.
Korisno za sta? Pod pretpostavkom da nije obican ageist, koji se uzasava same mogucnosti da bude u vezi sa par godina starijom zenom od te devojke, sta bi tu za nju bilo tako korisno, a sto nudi ta razlika u godinama?
Ne bih se slozila sa cvetom da ce ici mnogo na kartu edukacije u seksu, a i tad bi svakako isao pre pricom i preverzijom nego delom, trudice se da zaseni iskustvom i elokventnoscu, i zbog njenog divljenja jos ce verovati da u njemu ima neceg ekskluzivnog i avangardnog. Trajace dok iluzija moze da opstane, pametnije je mnogo pre toga celu pricu okoncati, i onda mozda sacuvati utisak da si nesto tim iskustvom dobio, inace sledi veliko razocarenje.
Retke su situacije kada se sa tom razlikom u godinama ostvare iskrene i dublje veze, a i tada ce veza biti zasnovana na njenoj inferiornosti, i trajace opet dok im bude takav poredak dominacije bude odgovarao.

Poslednja izmena:

Back