(jeftine) Kuce u okolini Novog Sada...

Duboko u tebi

Domaćin
Poruka
3.414
Znam da je ovaj podforum davno zamro :cool: onda jos pre par godina kada su nas razbucali dusmani, i da sada zvrji prazan... Ali ajde, ipak, mozda neko od malobrojnih posetilaca bude imao dobru ideju... Ili bilo kakvu ideju. :idea:

Dakle, trazim da kupim kucu. Zbog para, trebalo bi da bude u okolini Novog Sada. Sto je blize, tipa Fjutog, Vjeternik, i slicno, Rumenka, Kamenica itd. cene su prilicno visoke. Dakle govorim o maloj kuci za 5-10 soma evra. Znam da takvih kuca ima, da su pri tome skroz useljive, a ne rusevine... Ali naravno, kontam da takve kuce bas i ne idu u oglase... Ono sto mi je bitno je da ipak ima gradski autobus, da ne bude problem 2-3 puta nedeljno doci do grada. Na primer Kisac, tu nisu skupe kuce, ili tako nesto. Imam ja i vise para na raspolaganju :cool: ali bi bilo bolje da prodjem jeftinije, pa da mi ostane vise... :lol: (pa da od ostatka kupim sebi neki BMW :twisted: )

Dakle moze i do 20-30ak km da bude daleko, samo da je opstina NS i da ima gradski prevoz.

Posto mi ne ostaje drugo nego da sednem u auto i provozam se po lokalnim selima, interesuju me vasi predlozi gde bih mogao da gledam?

What say You? Sta kazete?

A sto ne kupis plac i ne zidas sam ? Ja sam u tvojoj situaciji bio 1999 .g.
Nudile su se lose kuce po velikoj cijeni . I da su bile jeftinije ne bih ih
kupio jer su bile totalno nefunkcionalne .Kod gradnje kuce lokacija je najvaznija .
Ja sam nasao perfektan plac koji sada vrijedi deset puta vise , sto znaci
da kuca vrijedi puno vise nego sto sam u nju ulozio .

MA bih, i to ne bih ni zidao, nego brate minli montazna kuca i Bog da me vidi...

Ali tu gde su skupe kuce, skupi su i placevi... :idea: A drugo, kada pomislim na sve zavrzlame oko dozvola, za vodu/struju... Pa koliko to kosta... A ako plac ima to, onda je jos mnoogo skuplji... Tako da sam od toga odustao.

- - - - - - - - - -

ocu i ja znaci neko seosko domacinstvo to negde oko 10 soma da bude dajem mercedes e klase u trange frange

Ne zezaj, ja ozbiljno pitam... :lol:

iz nekog ličnog iskustva znam da se takve kuće uglavnom prodaju bukvalno pomoću oglasa koji je zalepljen na prozor. takve ponude ćeš teško pronaći po agencijama poštto niko neće da se bakće tom bedom, ali u pravu si...jeftinih kućeraka još uvek može da se nađe, samo je lakše ako imaš insajdere po tim selima koji će ti javiti kad neka baba gekne pa se familija žuri da rasproda kućicu- nabijaču:lol:

futog odma' izbaci iz glave..tamo su cene kuća dosegle astronomske visine, čak i takve kakve ti tražiš, ali imaš zato begeč koji je trunčicu dalji i jeftiniji. probaj da se raspitaš i u temerinu i sirigu.

iz nekog ličnog iskustva znam da se takve kuće uglavnom prodaju bukvalno pomoću oglasa koji je zalepljen na prozor. takve ponude ćeš teško pronaći po agencijama poštto niko neće da se bakće tom bedom, ali u pravu si...jeftinih kućeraka još uvek može da se nađe, samo je lakše ako imaš insajdere po tim selima koji će ti javiti kad neka baba gekne pa se familija žuri da rasproda kućicu- nabijaču:lol:

futog odma' izbaci iz glave..tamo su cene kuća dosegle astronomske visine, čak i takve kakve ti tražiš, ali imaš zato begeč koji je trunčicu dalji i jeftiniji. probaj da se raspitaš i u temerinu i sirigu.

Ma da, to sam i ja napisao, takve kuce ne idu na internet ili neke druge oglase. Nego moram licno otici i provozati/prosetati se kroz selo... Zato i trazim predloge. ;)

MA da, Fjutog otpoada, to sam i naveo kao primer - gde ne trazim. DA, Begec je isto jedna opcija, tu su dosta jeftinije kuce. OK Sirig, moze i to. :) Odlican predlog, hvala. Ali mislio sam da je Temerin ipak mnogo skuplji...

Ma da, to sam i ja napisao, takve kuce ne idu na internet ili neke druge oglase. Nego moram licno otici i provozati/prosetati se kroz selo... Zato i trazim predloge. ;)

MA da, Fjutog otpoada, to sam i naveo kao primer - gde ne trazim. DA, Begec je isto jedna opcija, tu su dosta jeftinije kuce. OK Sirig, moze i to. :) Odlican predlog, hvala. Ali mislio sam da je Temerin ipak mnogo skuplji...
Odes u seosku kafanu , pocastis pivom lokalne lelemude i dobices brzo informaciju ! :)

moguće da jeste..nisam dugo pratila situaciju "na terenu"...meni je interesantan onaj deo oko bačke palanke, čelarevo na primer. tamo sam čula da je dosta jeftino, nije povezano sa novim sadom gradskim prevozom ali ima odličnu vezu (dosta divljaka-taksista koji voze non stop itd..mislim, kad i to moramo da uzimamo kao neki relevantan podatak jel)
u vojvodini je ta "nepovezanost" malih varoši sa glavnim gradom hronična bolest. meni je to strašno i nepojmljivo iako sa nekim prekidima živim ovde već više od 15 godina ne mogu da razumem da se varoši prosto same ne organizuju na neki način da što više i što češće povežu svoju sredinu sa gradskom..plaćaju ogromne svote novca da bi im dete iznajmljivalo stan u ns, a udaljeni su nepunih 40 kilometara...što je za prepišati ybte.

ali ok, ne bih da ti spamujem temu...želim ti uspešnu potragu za kućicom:)

ovaj Sarvašev savet u vezi lokalnih kafana mi je odličan..meni je to malo bljaks, ali poslaću brata u seoske kafane da ispita tržište nekretnina:lol:

preko dunava u sremu su jeftine kuce, vikend naselja pogotovo, kod mene u cerevicu, ima odlicnih kuca na par hiljada kvadrata placa za te neovce .....
imam i par komsija koje zive tu a rade u ns
takodje, cardak, vrh popovice, iznad rakovca i sl
ima dosta vikendica koje se ne koriste, pa daj sta das ;)

preko dunava u sremu su jeftine kuce, vikend naselja pogotovo, kod mene u cerevicu, ima odlicnih kuca na par hiljada kvadrata placa za te neovce .....
imam i par komsija koje zive tu a rade u ns
takodje, cardak, vrh popovice, iznad rakovca i sl
ima dosta vikendica koje se ne koriste, pa daj sta das ;)

stvarno?
pa to je super info.

ja sam opet čula da su cene skočile baš po tim fruškogorskim vikend naseljima. pitala sam konkretno za paragovo i popovicu i dobila neke grozne cifre.
a isto sam tražila kućicu, malo placa, niš posebno, ali da ima struja, da je neki redovan put u blizini...uopšte, na neki uslovan objekat za život tokom cele godine, a ne samo sezonski.

moguće da jeste..nisam dugo pratila situaciju "na terenu"...meni je interesantan onaj deo oko bačke palanke, čelarevo na primer. tamo sam čula da je dosta jeftino, nije povezano sa novim sadom gradskim prevozom ali ima odličnu vezu (dosta divljaka-taksista koji voze non stop itd..mislim, kad i to moramo da uzimamo kao neki relevantan podatak jel)
u vojvodini je ta "nepovezanost" malih varoši sa glavnim gradom hronična bolest. meni je to strašno i nepojmljivo iako sa nekim prekidima živim ovde već više od 15 godina ne mogu da razumem da se varoši prosto same ne organizuju na neki način da što više i što češće povežu svoju sredinu sa gradskom..plaćaju ogromne svote novca da bi im dete iznajmljivalo stan u ns, a udaljeni su nepunih 40 kilometara...što je za prepišati ybte.

ali ok, ne bih da ti spamujem temu...želim ti uspešnu potragu za kućicom:)

ovaj Sarvašev savet u vezi lokalnih kafana mi je odličan..meni je to malo bljaks, ali poslaću brata u seoske kafane da ispita tržište nekretnina:lol:

Haha, pa da, dobro meni nije bljak, ja sam musko pa mi je i mesto u kafani.....

40km nije bas malo... U uslovima naseg saobracaja...

Back