Ja mislim da je ovde radna snaga realno placena jer 90% ljudi ne zna da radi.
Oni koji znaju dobro zaradjuju.
I treba da dodju stranci da nas nauce da radimo polako sve od pocetka posto smo za 20 godina nerada zaboravili !!!!!!!!!
Ovde matorci stanuju sa mama i tatama i nista im ne pomazu i pored toga sto nista ne rade..........hehehe propast!
i tih 10 % bezi u inostranstvo, ostace da ne kazem ljenja populacija, i da ne uvredim prvo sam sebe jel, da ne bih rekao za postene nesto ruzno, moramo svi priznati, jedan procenat glupih, na celu samnom,
ali sto se tice planiranja, mozda ako negde postoji drzava gde se postuje zakon, bio bih sigurno uspesan, mada sto su drzave bogatije, to je kriminal u poslovanju veci, veruj te mi, i mi polako postajemo robovi zapada, jeftina radna snaga, sa nametnutom vlascu, bez ikakve odluke i glasova naroda, mi vise tu neodlucujemo, ima ko nasom vlascu postavlja uslove ili jednostavno naredjuje, sam kapitalizam- moze kupiti vlast jedne drzave, kad bih se otkrilo ko finansira stranke u drzavi sve bih vam bilo jasno, ali to je najveca tajna....
Jedan dokaz vam je: zasto bih evropa dala nekom kredit za razvoj, ako zna (jar sigurno ima svoje krtice) da ce veci deo novca od zajma zavrsiti u privatne ruke, putem mita i korupcije, pa zato je zelenas prema srbiji, jednostavno da radimo za njih,
kao dve komsije, jedan da zajam drugom komsiji koji je pijanica, i neradnik, - pa da bi ostao bez imanja a njegova deca radila na istom imanju ali za komsiju, .....