Jeftina putovanja

Sany0902

Početnik
Poruka
4
Narode, da li znate neku agenciju, stranicu ili bilo sta slicno gde mogu da se pronadju jeftina jednodnevna putovanja??? :) Bila sam sada za vikend u Madjarskoj, preko stranice POPUSTI.RS i mogu vam reci da imam izuzetno lep provod iza sebe, za jako malo para. Ukupno svega 1100 dinara :)

Pa u sustini samo prevoz :) Ali ipak mora da bude i malo organizacije. Na zalost mogu samo jednodnevne avanture ( zbog posla ). :/ Ako prondjes mozda nesto zanimljivo, a povoljno, slobodno ostavi link ovde, pa cu ja da pogledam. Pozz

ja uvek kupujem aranzmane sa drustvom preko ove stranice putovanjazamlade.com
oni saradjuju koliko znam sa jednom od najvecih agencija na Balkanu, na putovanjima nismo nikad ni drustvo ni ja imali nikakvih problema sto smo platili to smo i dobili a organizacija im je super ...

Imas ovde super jeftine ponude izmedju ostalog i za ta jednodnevna, odnosno vikend putovanja za Temisvar, Segedin, Budimpestu, Bec, Veneciju, Trst, Solun i sl:

http://www.Putovanja.Jeftino.rs

mada ako imas kola i ako se skupite troje ili cetvoro, uvek je boje (i jeftinije) putovanje u sopstvenom aranzmanu, bolje nego da placas nekoj turistickoj agenciji!

Imas ovde super jeftine ponude izmedju ostalog i za ta jednodnevna, odnosno vikend putovanja za Temisvar, Segedin, Budimpestu, Bec, Veneciju, Trst, Solun i sl:

http://www.Putovanja.Jeftino.rs

mada ako imas kola i ako se skupite troje ili cetvoro, uvek je boje (i jeftinije) putovanje u sopstvenom aranzmanu, bolje nego da placas nekoj turistickoj agenciji!
bas sam se razocarala,rim 210 evra avionom,a taksa avionska 90 evra :(

bas sam se razocarala,rim 210 evra avionom,a taksa avionska 90 evra :(

Za Rim je bez veze da ides preko agencije...
Najbolje preko WIZZAIR-a, ako kupis kartu u toku nekih njihovih promotivnih akcija cena je oko 50 eur za povratnu kartu sa ukljucenim svim taksama.
U Rimu mozes da nadjes i dobar hostel za 10 - 15 eur dnevno i to ti je ubedljivno najjefinija varijanta!

znam,ali ja sam fan putovanja preko agencije.ja u svemu tome jako uzivam.volim da upoznam nove ljude,volim da razmenjujem iskustva sa njima,volim da mi je sve organizovano,da me vodaju na lokacije,da mi tamo na srpskom pricaju pricu o tome.taj sam tip :)

Pa dobro,to je jako dobar aranzman.
Ima ovo bas dobro i jeftino putovanje :

Krakov, dan zaljubljenih.

Agencija je Jungle Tribe i veoma su puzdani.

5 dana 70e-Hostel 90e-Hotel

Plan i program puta:
Dan 1 (14.02): Polazak autobusa sa parkinga ispred Sava Centra u 20:00. Upoznavanje u busu, euforija i dobra muzika... Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke.
Dan 2 (15.02): Dolazak u Krakov u prepodnevnim časovima. Smeštaj u hostel/hotel. Fakultativni obilasci (brdo Vavel sa kraljevskim dvorcem i katedralom, stari gradski Rinek sa zvonikom – među najvećim u Evropi, Crkva Sv. Marije, Univerzitet Jagielo iz XIV veka, Barbakan, Florijanska kapija, Jevrejska četvrt Kazimierz, ulica Kanoniczna sa zgradama iz XIV veka...). Noćenje...
Dan 3 (16.02): Doručak. Fakultativni prepodnevni obilazak Aušvica, koncetracionog logora iz Drugog svetskog rata koji se od 1979. nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Posle toga, obilazak koncentracionog logora Birkenau gde je sniman film Šindlerova lista. Povratak u hostel. Noćenje...
Dan 4 (17.02): Doručak. Možemo vam ponuditi popodnevni fakultativni obilazak 700 godina starog Rudnika soli „VELICKA“. Silazi se liftom do dubine od 100 m i obilazi se predivno podzemno jezero, kraljevska kapela napravljena od soli, koncertna dvorana. Povrtak u Krakov. Stvari stavljamo u autobus, a mi imamo slobodno vreme za aktivnosti i kupovanje suvenira. Polazak za Beograd u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Slovačke i Mađarske.
Dan 5 (18.02): Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima

Promo cena 70 eura za hostel i 99 eur za hotel

Promo cena važi do 15.01.2011. i nakon toga se uvećava za 20 eur

Hostel:

Prilikom prijave plaća se avans u iznosu od 50 eur u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke, a ostatak (20 eur ili 40 eur za prijave posle 15.01.) se plaća na putu inopartneru

Hotel:

Prilikom prijave plaća se avans u iznosu od 50 eur u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke, druga rata u iznosu od 29 eur u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate plaća se najkasnije meec dana pred put, dok se preostalih 20 eur (40 eur za prijave posle 15.01) plaća na putu inopartneru

http://jungletribe.com/putovanja/5413/krakov-dan-zaljubljenih/

Sve pohvale za avanturisticki duh!
I ja vise volim takvu vrstu putovanja...
Jel se planira neka nova zanimljiva destinacija na prolece?
proslog leta bili na : trans alpina , transfagarasan, itt
za leto 2012 planirano na alpe ili opet u Albaniju, ( jos nije definitivno odluceno)
u grupu su dobrodosli svi , samo je potrebna voznja dve radi upoznavanja nacina voznje, interesovanja itt)

KRAKOV-NG-SR-500px.png

Poslednja izmena od moderatora:

Back