Jeftin izgled

ne znam što je grandovka jeftina ovde.. jeste da lično ne bih nosila ovu obuću koju nosi ona, ali i dalje ne vidim jeftinoću ni vulgarnost. vidim samo da grandovka ima lepe obline, pravo ženske, a ova druga (inače jako iritantna glumica) je daskara. možda je u tome caka..

Meni ove dve ne izgledaju isto...cak ni slicno...

Gvinet nosi mokasine...ova plava neke stilkletine i to bele...Gvinet ima braon narukvice a plava sat ˝¨da se slozi taman u tonu sa cipelama i kosuljom, Gvinet je lezerno podvrnula rukave a ovoj su jos malo a tesni...plava je zakopcala kosulju taman pod gusu a Gvinet je raskopcala taman nonsalantno...sminka nije ni za porediti, kilo maskare na plavoj, jaci karmin, cigla rumenilo dok Britanka ima onaj nude make up koji se ne vidi...torba, kais, frizura sve je kod Gvinet spremno za pokret a negovano...plava ima balkanski stil, svetlucava snalica, svetlucave mindjusice a sve u istoj boji, kao sto rekoh, da se slozi...plava mi se ne svidja a Gvinet mi se jako dopada, mislim, sama se tako nosim...

kada kako i u čemu po vama
žena izgleda jeftino

Neurednost pod broj 1 u vidu nesredjenih noktiju (koji ne moraju da budu dugi) i lose frizure (narocito sa velikim izrastkom nakon farbanja)
Sinteticka garderoba, plastificirane tasne ili losa bizuterija (plasticna). Prejaka sminka, prekratka suknja u kombinaciji sa visokom stiklom.
Predubok dekolte, nabudzene sise, itd.

Gvinet nosi mokasine...ova plava neke stilkletine i to bele...Gvinet ima braon narukvice a plava sat ˝¨da se slozi taman u tonu sa cipelama i kosuljom, Gvinet je lezerno podvrnula rukave a ovoj su jos malo a tesni...plava je zakopcala kosulju taman pod gusu a Gvinet je raskopcala taman nonsalantno...sminka nije ni za porediti, kilo maskare na plavoj, jaci karmin, cigla rumenilo dok Britanka ima onaj nude make up koji se ne vidi...torba, kais, frizura sve je kod Gvinet spremno za pokret a negovano...plava ima balkanski stil, svetlucava snalica, svetlucave mindjusice a sve u istoj boji, kao sto rekoh, da se slozi...plava mi se ne svidja a Gvinet mi se jako dopada, mislim, sama se tako nosim...

...Upravo...Vizuelni izraz i estetika bitan su nacin komunikacije sa okruzenjem...Potpuno je nebitno ko su zene na fotografijama i kakav je subjektivni emotivni odnos prema njima, poenta je u razlici koju cine drzanje, stav, licnost, nacin na koji osoba nosi sebe i odecu, nacinu na koji su stilizovane i izboru detalja koji takodje salju sveojevrsnu poruku i otkrivaju mnogo o osobi...Obe su lepe i negovane zene...Druga ima stila, lezernu, diskretnu eleganciju, rafinirana je i deluje classy...

Nema veze sa ovom temom... ali samo da kažem da ova ima seljačku facu... e to je meni primer zalutale seljančice... sve kipi, bzv...

Back