Stroncijum
Elita
- Poruka
- 15.164
Moracu da smislim neki bolji pokusaj.
U medjuvremenu cu se povuci u svoje memljive odaje

U medjuvremenu cu se povuci u svoje memljive odaje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Hahahah.
Naravno.
Tako je
Samo je problem u tome sto ja nemam potrebu da opravdavam sebe.
Posebno ne pred vama na forumu.
Na slavu mi svakako necete doci.
Necu se zeniti pa da se nekoj od vas dopadnem kako sam moralan
Ako su mi pak motivi da ovde nadjem neku kombinaciju, nju mogu samo da odbijem.
Valjda bih se javno predstavljao savrseno moralnim, cistim i ispravnim
Da podstaknem one koje bi mozda varale, ali su sputane normama i treba im neko da ih razuveri da to nije nista strashno, pa da se logicno, odluche za mene?
Stvarno ne mislim da sam toliko mocan i neodoljiv
Svi oni koji promene misljenje o meni, ili vec misle lose, nece odlucivati ni o mom kreditu ni o poslu, ni o krivici pred nekim sudom.
Pa sta bi onda mogao da bude moj motiv da ovako pisem?
Mozda sam i ja jedan od prevarenih ili pak razocaranih modernim bajkama o idealnom svetu
Ali to svakako nije ono sto si ti pomislila![]()
Samo je problem u tome sto ja nemam potrebu da opravdavam sebe.
Zasto ste bili neverni?
ne izlazi se valjda ni sa "vecinom ljudi u srbiji" ni sa "velikim procentom u svijetu",
vec sa biranim ljudima
ako nekom odgovara da se poziva na vecinu radi pravdanja sebe, to je vec drugi par rukava
ne izlazi se valjda ni sa "vecinom ljudi u srbiji" ni sa "velikim procentom u svijetu",
vec sa biranim ljudima
ako nekom odgovara da se poziva na vecinu radi pravdanja sebe, to je vec drugi par rukava
Zasto ste bili neverni?
Zasto ste bili neverni?
Ljudi nemaju uvek cvrst i veliki razlog da raskidaju.
Na primer. Imas ti momka koga volis, super se slazete, lepo vam je, uzivas i to traje tako par godina. Nakon nekog vremena nije manje lepo, ali se sve ustalilo, upoznali ste se i na neki nacin je manje uzbudljivo. Videla si mu i neke mane, videla si sta nije i sta nikad nece biti, ali ga i dalje volis i to ide mirno i lagano.
U nekoj situaciji upoznajes drugog momka, koji ti je mozda kolega sa faksa ili neko koga vidjas s vremena na vreme ili neko koga ces videti na pet dana kad odes u posetu kod tetkine zaove sestricine, tamo gde mozda ne ides sa momkom.
I onda buuuuum, nesto plane, desi se neka varnica, neki momak te prevrne naglavacke i to gotovo odmah, sve u tebi treperi od same njegove blizine, odsevljava te kako izgleda, kako govori, kako se krece, kako te gleda......sve ono sto je drugacije i toliko uzbudljije d onog mirnog i sigurnog odnosa koji imas sa momkom.....mozda cak i sve ono sto nisi ni pomislila da moze da te privuce.....osecas da te privlaci kao niko do tad........on to primeti, ne ceka da ti se ukljuci racio, ide brzo i sigurno i ti vise ne znas ni gde si ni kako se zoves....svesna si da ga mozda neces vise videti, da tvoj momak to nece saznati, uzbudjuje te sama mogucnost da te drzi u rukama i da te ljubi, izludjuje te pomisao da ga imas u sebi.....i dodje momenat kad kazes sebi....ma nek ide sve do djavola..... i to uradis.
Postoje dva moguca razvoja situacije posle toga. Jedan je da ostanes u toj vezi, svesna svih njenih kvaliteta i da svoj momenat slabosti zadrzis za sebe
Drugi je da potpuno kao pijana zaboravis sve, ali sve sto je bilo do tada i kazes tom novom tipu da te uzme i vodi i radi s tobom sta hoce. Ovo drugo se obicno dogadja kad taj sjajni i uzbudljivi tip koji te je nenormalno privukao bude i bolji ljubavnik od tvog dotadasnjeg i kad ti pruzi i iz tebe izvuce ono sto nisi ni u najludjim snovima mislila da je moguce.
Sledeca faza je da se za takvog udas i zivis srecna i zadovoljna.
Losija mogucnost je da i u njemu otkrijes nesto lose, pa ga ostavis i patis sto nije savrsen
Najgora mogucnost je da on tebe ostavi a onda ces patiti gore.
Hocu da ti kazem, a i drugima koji to ne gledaju na slican nacin, da je za mene licno, zivot slojevita stvar i da nijedan ishod nije garantovan. I da ljudi nisu racionalna bica. I da je velika sreca sto je to tako. Jer da su racionalni, mnogi od nas se mozda ne bi ni rodili jer smo mozda i mi nastali kao proizvod iracionalnih odluka baziranih na strastima![]()