gost 185738
Veoma poznat
- Poruka
- 11.623
Zasto ste bili neverni?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto ste bili neverni?
.........mlad ,sticaj okolnosti ,glup ,mushko .................![]()
Zasto ste bili neverni?
Zasto ste bili neverni?
Samo jednom..nisam mogla da odolim i stidim se zbog toga![]()
Ne mislim da je pol presudan... Moze li to (malo) konkretnije? Sta je bio povod?
Igram se Carrie Bradshaw![]()
Zasto ste bili neverni?
ako si jednom i drugi ćeš![]()
![]()
Odgovori na temu spameru Pogledajte prilog 72935
Surova istina ,ko jednom poklekne opet ce![]()
Tržišnim rečnikom rečeno: takva je ponuda i potražnja !!!
..lichno hranjenje sujete,plus kad god sam bio zadovoljan devojkom isijavao sam nekom pozitivnom energijom i same su se leptirice hvatale a ja nisam znao da kazem ne .........![]()
Ali to ne mora da znaci, trzisnim recnikom receno: artikal je dostupan. Bljak mi je ovaj trzisni, sorry, mozemo li da uzmemo Bensonov?![]()
Ok, ok people, mladost-ludost, kapiram... Alialialialiali moze li, please, neki blizi razlog...
Mene kopka zasto ljudi ne raskidaju i onda slobodni flertuju i svrljaju nego varaju...
Ali to ne mora da znaci, trzisnim recnikom receno: artikal je dostupan. Bljak mi je ovaj trzisni, sorry, mozemo li da uzmemo Bensonov?![]()
...ok da zavrshim i odem na spavanje ,nikad nisam namerno kad sam se primao na ribu ,bio mlad i pomalo pijan i neke drugarice mi nabacile svoje drugarice ....................razlog ,kazu da nikad pozeljniji nisam bio nego kad sam bio pomalo zaljubljen ..........................a mislim da ima i one zenske ......'.tudje sladje ..."..............gotovo,laku noc .................![]()
Ok, ok people, mladost-ludost, kapiram... Alialialialiali moze li, please, neki blizi razlog...
Mene kopka zasto ljudi ne raskidaju i onda slobodni flertuju i svrljaju nego varaju...
Samo jednom..nisam mogla da odolim i stidim se zbog toga![]()
Kaži ti meni madam, kako odoleti, kad: Beograd recimo prosto traži od tebe, da izgledaš i ličiš na ŽENSKO kome treba muško...
Zato sto se dogodi jedan trenutak kada ne razmisljas o posledicama svojih dela,kada ti nije vazno sta ce biti posle toga.Kada jednostavno zelis da uradis to pa kako bilo.
Osoba koju sam prevarila sam jako volela i sve sam mu sama rekla ali i sada nemam pojma kako nisam mogla da se oduprem tom strasnom porivu ka tim drugim.