- Poruka
- 30.584
Jednostavni ljudi ne mora da znači da su po difoltu dobri ljudi, samo je njihov život sveden na neki minimum ostvarivanja zadovoljstava.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što si matoriji to si sj.ebaniji.Kako ste jednostavno svi opisali jednostavnu osobu. Jednostavno je bas previse jednostavno.
Što bi bilo previše jednostavno. Ustvari jeste, za ispunjen život je pojam jednostavnosti možda i prelagan način stjecanja zadovoljstva, mira, blagostanja.Kako ste jednostavno svi opisali jednostavnu osobu. Jednostavno je bas previse jednostavno.
Pa djelomično se možemo složiti, sve do djela gdje spominješ emocije.Jednostavne osobe su za svakoga razlicite, s nekima se razumes s drugima ne, a tako i ostali.
U principu jednostavne osobe su one s kojima se lako dogovoris i dogovor se izvrsava.
Jednostavnost ljudi se nalazi u domenu racionalnog, gde nema emocija koje su promenjljive.
Tamo gde se mesaju emocije nista nije jednostavno....
Kuća poso poso kućaPročitala sam sve, ali nije da mi je jasno.
Da li se smatra da je jednostavna ona osoba koja pristupa stvarima i ljudima na jednostavan način?
Ukoliko je to tačno to može biti rezultat ili toga da je vrlo simple po sebi, tj nesvesna mnogih problema, komplikacija itd, ili nasuprot toga osoba koja je mudrošću svela način komunikacije i svoje ciljeve na najjednostavniju formu?
Ili mislite na ono što englezi zovu an easy-going person?
Jebenti tamo gdje ja moram pohađati kako se netko osjeća, vrlo komplicirano a moglo bi biti lako.
Da i...? Kako moze da bude jednostavno, ako je komplikovano citati emocije....ko moze da ti kaze sta oseca, ako ni sam nije siguran, a i ako je siguran to ne znaci da zna sta oseca.Emocije jesu da služe u korist jednostavnosti.
Poenta je da moras osecati kako se neko oseca i biti siguran sta osecas...Jebenti tamo gdje ja moram pohađati kako se netko osjeća
Ја правим разлику између једноставне особе и просте особе. То што си навела је проста особа а једноставна делимично може личити на просту али само делимично, тј по неким особинама (навикама)Jednostavna osoba dakle ne komplikovana
Ovamo se to zna koristiti i za opis glupih osoba,, kao za osobe slabog obrazovanja koji kicmaju za male pare , ne zahtevne i skromne
Složeno i komplikovano nije isto.jednostavna osoba mene asocira na gloopu osobu, bez nekih jakih osecanja, neko koga nosi reka kroz zivot, osoba koja se ne udubljuje, nema vizije, nema duha....