JEDNOG DANA.....

(ili neka moja razmišljanja o životu inspirisana ko zna čime)​

JEDNOG DANA...

Jednog dana, kada budem otišla na odmor.....pa......biće to odmor za pamćenje. Samo da me ova rospija pusti i odletesmo Maca i ja negde. Ja bih volela u Indiju a Maca neće......nema veze što neće......će da oće.... Elem, Maca neće u Indiju jer je to daleko a ja bih tako volela da vidim slonove uživo i majmunčiće......Da li može da se uveze majmunče.....ja bi malečko? Neće Maca da ide po selima, prašini a ja kažem da ima tamo de lux hotela. Moram da kupim drugi foto aparat.....onaj što mogu široko i daleko da slikam a da se vide svi detalji. Pa kad se uslikam, ma film ima da napravim i to dugometražni.....imamo i prijatelja koji bi od više kratkih filmića napravio duži. Pa ja u zlatari....isprobavam prstenje i narukvice ( to što ja to ne nosim nema veze). Pa ja ispred tog famoznog hotela u smiraj dana medju nekim bujnim cvećem i drvećem sa šeširom na glavi u laganoj haljinici....pa ja u bazenu sa sve oni šareni šeširići pijuckam pićence. Ima da naručim lav pivce.....dobro, može i jelenko ako baš nemaju, ali sa sve onaj šeširić utaknut unutra......ću pijem posle slikanja kad izvadim šeširče. Pa ja na brodu.......veče, sve šljašti od silnih svetala....dole voda gore nebo a sve plavo...i bela ograda....ja u večernjoj haljini u plavoj boji da budem u tonu sa nebom, namontirana, odmorna, našminkana....lagano šetam palubom dok mi noćni vetar mrsi lokne... a Maca ide pored mene, visok, krupan, markantan.....nije više na poštedi.....drži ruku oko mog struka......to je da me uvati ako se sapletem......uvek je pripravan moj Maca. Onda večera u prelepoj sali uz muziku i sveće.....tu ću da budem fina i da naručim vino....bez šeširče.....a posle......e, posle mož da polegamo. Nakon ovakvog dana i par trep-trep tretmana Maca ima da pristane na sve....i na slonove i na majmunče i na prašinu. Pa kad obradim film, pa vam pustim.........ima bre da uživate kao u bioskopu.....kokice sami kokate.
Pa slonovi .....pa kad se ukačim i prošetam malo kroz džunglu .....i obavezno da se provozam na kamili. Ukačim se pa ajd malo u pustinju .......ja na kamili, umotana u one šalove dok se dine belasaju i u pozadini zalazi sunce dajući slici crveni ton...... a ispod marame izviruje jedna nestašna lokna.....a Maca gleda opčinjeno u onu loknu kao da je prvi put vidi.....eh, što su ti muškarci.....padaju na jednu loknu.......posle toga mogu da uvezem i majmunče.
Samo da mi poraste kosa....... i da se uloknjavi

OJHAAAAA

zeljena;bt88950:
E Ljiljo,ni Indija nije sto je nekad bila....:(
funny-india.jpg

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:
moj čovek....slobodna duša......

Želim ti i verujem da će se desiti:heart:, ali se meni javljaju još neke slike:

Ljilja i Maca u pošti u Delhiju kako na pult stavljaljaju paket težak 12,5 kila :lol:

Ljilja se svađa sa fitopatologom na granici da baš ova i jedino ova 43 pelcera mora da ponese jer će super da se uklopi u dvorište:zcepanje:

tetka971;bt89021:
Želim ti i verujem da će se desiti:heart:, ali se meni javljaju još neke slike:

Ljilja i Maca u pošti u Delhiju kako na pult stavljaljaju paket težak 12,5 kila :lol:

Ljilja se svađa sa fitopatologom na granici da baš ova i jedino ova 43 pelcera mora da ponese jer će super da se uklopi u dvorište:zcepanje:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
čitala si od početka.........pa ti si veeeliko :heart:
Pelceri.........i kamen :rotf::rotf::rotf:
Nasmeja me u rano jutro :cmok2:

donamileva;bt89543:
e kumo moja
tako ja na jednom prekookeanskom brodu
izistinski
sve bilo baš tako kako si opisala osim mene
morska bolest
i ja bogu dušu, on je neće

misli i o tome

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
e, to se zove maler.........ja ću prvo da isprobam na ovim našim manjim brodovima......da ne propadnu pare...mislim ne mogu da obučem tu plavu haljinu :zcepanje:
a za kosu......samo prirodna......moja je prava kao strela nema šansi dok sam živa da ima i jednu loknu :zcepanje:

Back