JEDNOG DANA.....

(ili neka moja razmišljanja o životu inspirisana ko zna čime)​

JEDNOG DANA...

Jednog dana, kada budem otišla na odmor.....pa......biće to odmor za pamćenje. Samo da me ova rospija pusti i odletesmo Maca i ja negde. Ja bih volela u Indiju a Maca neće......nema veze što neće......će da oće.... Elem, Maca neće u Indiju jer je to daleko a ja bih tako volela da vidim slonove uživo i majmunčiće......Da li može da se uveze majmunče.....ja bi malečko? Neće Maca da ide po selima, prašini a ja kažem da ima tamo de lux hotela. Moram da kupim drugi foto aparat.....onaj što mogu široko i daleko da slikam a da se vide svi detalji. Pa kad se uslikam, ma film ima da napravim i to dugometražni.....imamo i prijatelja koji bi od više kratkih filmića napravio duži. Pa ja u zlatari....isprobavam prstenje i narukvice ( to što ja to ne nosim nema veze). Pa ja ispred tog famoznog hotela u smiraj dana medju nekim bujnim cvećem i drvećem sa šeširom na glavi u laganoj haljinici....pa ja u bazenu sa sve oni šareni šeširići pijuckam pićence. Ima da naručim lav pivce.....dobro, može i jelenko ako baš nemaju, ali sa sve onaj šeširić utaknut unutra......ću pijem posle slikanja kad izvadim šeširče. Pa ja na brodu.......veče, sve šljašti od silnih svetala....dole voda gore nebo a sve plavo...i bela ograda....ja u večernjoj haljini u plavoj boji da budem u tonu sa nebom, namontirana, odmorna, našminkana....lagano šetam palubom dok mi noćni vetar mrsi lokne... a Maca ide pored mene, visok, krupan, markantan.....nije više na poštedi.....drži ruku oko mog struka......to je da me uvati ako se sapletem......uvek je pripravan moj Maca. Onda večera u prelepoj sali uz muziku i sveće.....tu ću da budem fina i da naručim vino....bez šeširče.....a posle......e, posle mož da polegamo. Nakon ovakvog dana i par trep-trep tretmana Maca ima da pristane na sve....i na slonove i na majmunče i na prašinu. Pa kad obradim film, pa vam pustim.........ima bre da uživate kao u bioskopu.....kokice sami kokate.
Pa slonovi .....pa kad se ukačim i prošetam malo kroz džunglu .....i obavezno da se provozam na kamili. Ukačim se pa ajd malo u pustinju .......ja na kamili, umotana u one šalove dok se dine belasaju i u pozadini zalazi sunce dajući slici crveni ton...... a ispod marame izviruje jedna nestašna lokna.....a Maca gleda opčinjeno u onu loknu kao da je prvi put vidi.....eh, što su ti muškarci.....padaju na jednu loknu.......posle toga mogu da uvezem i majmunče.
Samo da mi poraste kosa....... i da se uloknjavi

OJHAAAAA

LJILJA MMM;bt88755:
Taman posla....mora da ide Maca.....ko će da nosi torbe.....nisam se ja badavala udavala :rtfm:
Vidi se Lj.da ti nedostaje iskustva.Pa uvek se nadje neko da priskoči u pomoć.A znaš i Maca bi se se malo odmorio pa posle bi bio kao nov.Ako baš nisi sigurna u sebe mogla bi da povedeš neku prijateljicu,Željenu naprimer.Onda ne bi imala šta da brineš.A donele bi siurno lepe pričice hehehe

Tako sam i ja mastala oodmoru,ali sama da idem...i otisla...i nisam izasla iz sobe...prespavala sve...kakva kamila,pustinje...bolje da su mi uplatili negde u gradu neku sobu...bilo bi 10 puta jeftinije,a ionako mi bilo svejedno gde spavam:mrgreen:

zxy;bt88759:
Vidi se Lj.da ti nedostaje iskustva.Pa uvek se nadje neko da priskoči u pomoć.A znaš i Maca bi se se malo odmorio pa posle bi bio kao nov.Ako baš nisi sigurna u sebe mogla bi da povedeš neku prijateljicu,Željenu naprimer.Onda ne bi imala šta da brineš.A donele bi siurno lepe pričice hehehe

jao bre Z......pa nije gušt da idem bez Mace i da navatavam......hm.....pomoć. Idem na odmor a ne da da se zamaram razmišljanjem .....okolo. :zper:
Ako bi Željena pošla.......e, onda ....sigurno bi bilo lepih pričica.....:zper:

zeljena;bt88761:
Tako sam i ja mastala oodmoru,ali sama da idem...i otisla...i nisam izasla iz sobe...prespavala sve...kakva kamila,pustinje...bolje da su mi uplatili negde u gradu neku sobu...bilo bi 10 puta jeftinije,a ionako mi bilo svejedno gde spavam:mrgreen:

eto ti ga sad.....:eek:
I nju da vodim......da spava.....ja bre ne spavam ni ovde a kamoli kad otidnem......nema spavanja.....ima da jašeš......slona i kamilu.......ako oćeš možemo da ti nadjemo kamilka :mrgreen::zcepanje:

Žao mi da ti kvarim iluzije al' u pravu Maca u vezi Indije, prljavo je mnogo, i imaju krokodile, ajkule i tigrove. I kornjače im peru sudove, prave barske kornjače. Jedino taj slon... A majmun, šta će ti?! Lopovi kakvih nema pod kapom nebeskom. A sve ostalo možeš i u Tunisu, Maroku il Egiptu. I to jahanje kamile sa cvetnim aranžmanom, i te crvenkaste dine u sutonu, i maramče i loknu, i piće sas kišobranče. A i valuta im dinar, k'o kod nas, samo jači. ;)

mimi's mom;bt88764:
Žao mi da ti kvarim iluzije al' u pravu Maca u vezi Indije, prljavo je mnogo, i imaju krokodile, ajkule i tigrove. I kornjače im peru sudove, prave barske kornjače. Jedino taj slon... A majmun, šta će ti?! Lopovi kakvih nema pod kapom nebeskom. A sve ostalo možeš i u Tunisu, Maroku il Egiptu. I to jahanje kamile sa cvetnim aranžmanom, i te crvenkaste dine u sutonu, i maramče i loknu, i piće sas kišobranče. A i valuta im dinar, k'o kod nas, samo jači. ;)

:zcepanje:
Ma ne kvariš ništa.....ionako ako uspem da odem do Novoga Sada puna kapa :zcepanje:
Bio naš prijatelj u Tunisu i kaže nikad više a u Egiptu kaže da je divno....mada je on bio u onim ekskluziva hotelima.....mene svo to staklo, metal i blejštavilo ne zanima......ja bih medj običan svet a tamo jeste prljavo.....i majmuni jesu lopovi zato što su pametni.....a maramče i loknu mogu i ovde da stavim.....pa da je vijori košava :rotf: samo da mi poraste kosa......evo, puštam je ;)

LJILJA MMM;bt88762:
jao bre Z......pa nije gušt da idem bez Mace i da navatavam......hm.....pomoć. Idem na odmor a ne da da se zamaram razmišljanjem .....okolo. :zper:
Ako bi Željena pošla.......e, onda ....sigurno bi bilo lepih pričica.....:zper:
E bre Ljiljo sve naopako zamišljaš.Ne treba ti ništa da razmišljaš ,naprotiv treba da ne misliš ništa.I nema koga ti da navatavaš ..navataće oni tebe.A priupitaj i Macu dal bi on pre sa tobom il malo sam kad kuće da ostane.Pa da vidiš šta će na um da mu pane.;)

Hajd Ljiljce,onako za moju zlobnu dusu,kad se vrnes sa tog odmora,otvori nalog na Facebooku,pa sve pomeci slicice po njemu,a ispod svake ponaosob turi natpis"ovdek sam bila"...a ja cu da crknem od jada sto sam za to vrijeme camila na Krstarici:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

zxy;bt88767:
E bre Ljiljo sve naopako zamišljaš.Ne treba ti ništa da razmišljaš ,naprotiv treba da ne misliš ništa.I nema koga ti da navatavaš ..navataće oni tebe.A priupitaj i Macu dal bi on pre sa tobom il malo sam kad kuće da ostane.Pa da vidiš šta će na um da mu pane.;)

ja lepo zamišljam.....ali ti sve naopačke.......udario neke solo tačke pa to ti je :zcepanje:
Neće mene niko da navatava pa makar otišla i sama....čim vide direktorku ima da begaju. A Maca.....mislim da bi ipak pošao sa mnom.....on je pametan čovek. Lakše mu je i lepše sa mnom nego samom sa svom onom menadžerijom kući i cvećem i decom....a svi oni čine takav tim obezbedjenja da .....mrka kapa :zcepanje:
PS za padanje ideja na njegom um ja ne moram da idem u Indiju :gace:

RiadaT.;bt88768:
Hajd Ljiljce,onako za moju zlobnu dusu,kad se vrnes sa tog odmora,otvori nalog na Facebooku,pa sve pomeci slicice po njemu,a ispod svake ponaosob turi natpis"ovdek sam bila"...a ja cu da crknem od jada sto sam za to vrijeme camila na Krstarici:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

oću.......ma ima cd da ti pošaljem......pa crkni od muke :zcepanje:

LJILJA MMM;bt88769:
ja lepo zamišljam.....ali ti sve naopačke.......udario neke solo tačke pa to ti je :zcepanje:
Neće mene niko da navatava pa makar otišla i sama....čim vide direktorku ima da begaju. A Maca.....mislim da bi ipak pošao sa mnom.....on je pametan čovek. Lakše mu je i lepše sa mnom nego samom sa svom onom menadžerijom kući i cvećem i decom....a svi oni čine takav tim obezbedjenja da .....mrka kapa :zcepanje:
PS za padanje ideja na njegom um ja ne moram da idem u Indiju :gace:
Vidim da sredila si sve obezbedjenje na sve strane ti si Ljiljo izgleda bez mane pa neka tako i ostane.A dal će nešto iznenada da bane...?Pa nadam se da će i to na blogu da osvane.:per:

LJILJA MMM;bt88763:
eto ti ga sad.....:eek:
I nju da vodim......da spava.....ja bre ne spavam ni ovde a kamoli kad otidnem......nema spavanja.....ima da jašeš......slona i kamilu.......ako oćeš možemo da ti nadjemo kamilka :mrgreen::zcepanje:
Nisi ni svesna kako bi ti zanimljiv odmor bio sa mnom:mrgreen:,morala bi posle da uzmes odmor:zcepanje:

zxy;bt88772:
Vidim da sredila si sve obezbedjenje na sve strane ti si Ljiljo izgleda bez mane pa neka tako i ostane.A dal će nešto iznenada da bane...?Pa nadam se da će i to na blogu da osvane.:per:

aaaaaaaaa nemoj tako.....vi muški sve svaljujete na žena. Kao ja sredila obezbedjenje da Maca ne može da se švrćkoše u mom imaginarnom odsustvu :rtfm: Pa to smo obezbedjenje zajedno pravili:rtfm:
Nisu bre ni kerovi na povodcu a kamoli Maca.....sposoban je on da izvrda svako obezbedjenje...ako oće......pa birala sam ja to :manikir:

Ljishka..nemo se sekirash...ako idesh bez MAcU...eto prve prijateljice da Macu cuva...ima da mu ugadjam ko svojem ! :hahaha:..i remontovan,bice ki nov...kada ti ga predam ! :hahaha:

a kada te ugleda..ima da se zaljoobi po n-ti put! ;)
celina.jpg

LJILJA MMM;bt88777:
aaaaaaaaa nemoj tako.....vi muški sve svaljujete na žena. Kao ja sredila obezbedjenje da Maca ne može da se švrćkoše u mom imaginarnom odsustvu :rtfm: Pa to smo obezbedjenje zajedno pravili:rtfm:
Nisu bre ni kerovi na povodcu a kamoli Maca.....sposoban je on da izvrda svako obezbedjenje...ako oće......pa birala sam ja to :manikir:
Ma nije reč o Maci nego o Ljilji.Da je M.sposoban nema sumnje ,vidimo kako ti sanjariš uz njega i pišeš one pesme.Al dal smeš da se probudiš i malo okolo pogledaš ali ne po dvorištu,il sa motora ,nego sa solo god.odmora.?
Veruj imala bi da se čudiš.Propisi,ograde i sl. na solo odmoru su trice a svet drukčije izgleda sa one strane granice.Hehe.

Ljiljo,nemoj da se prevaris kao ja....
Ja sam se toliko radovala tom solo odmoru,mislila sam sad cu ja ko sa lanca...ma ceo svet je moj...Kad sam se skucala u udoban krevet...ma nisam ustajala ni da jedem...a kamoli da trazim tamo nesto:mrgreen:
Zato ti je moj savet...povedi nesto odavde na svoj solo odmor:zper:

Back