Jednodnevni izlet

Bjankilina

Domaćin
Poruka
3.628
Da li je neko dobio za dete ponudu za Pecince? Ja sam jos u soku da izlet u Pecince košta 6500 jedan dan. Neki manastir se obilazi. Da li stvarno vredi 50e vožnja u Pecince , kako god , što je pola sata od centra grada , ne razumem wta 5u tačno košta 5000, jer 1500 po detetu znamo da je za učiteljice tako piše. Gde su nestali Dundjerski dvorac, Manasija, Lepenski vir, Srebrno jezero, Golubac? Kakav izlet u pecince?

Pa, ne verujem da deca mogu igde da pojedu više od recimo 7e, za grupne posete i dečje obroke, mala bečka i 5 krompirica nisu više od 7e, ali bez obzira i da je obrok 10e, koliko je put u pecince? I dole piše naknada učitelju 1534 din po detetu, 20 komada , koliko zaradi ucitelj taj dan ? Pritom ne plaćaju nikakve ulaznice, nista, nije mi jasno uopste sta placamo

Poslednja izmena od moderatora:
Pa, ne verujem da deca mogu igde da pojedu više od recimo 7e, za grupne posete i dečje obroke, mala bečka i 5 krompirica nisu više od 7e, ali bez obzira i da je obrok 10e, koliko je put u pecince? I dole piše naknada učitelju 1534 din po detetu, 20 komada , koliko zaradi ucitelj taj dan ? Pritom ne plaćaju nikakve ulaznice, nista, nije mi jasno uopste sta placamo
Pljačkaju, eto šta rade.
Ekskurzije su iz godine u godinu sve skuplje a lokacije sve gluplje..mi smo prošle godine dobili ponudu u vrtiću 6 dana u nekoj banji za babe, beše 39.000.
Jednodnevni izleti su ove godine još skuplji a vode decu po kojekakvim šumama, manastirima itd, što kažeš nigde se ne plaća ulaz.

Meni bi bilo drago da platim Topolu i Oplenac ili Resavska pećina, Lepenski vir ili čak neki lep grad Novi Bečej ili da odu u Djavolju Varoš, ali mi tura do Pecinaca i Jakova toliko nebulozna da reci nemam . Prosto biseri Srbije. Bar na aerodrom da svrate razumela bih, ovo mi jasno nije.

Pljačkaju, eto šta rade.
Ekskurzije su iz godine u godinu sve skuplje a lokacije sve gluplje..mi smo prošle godine dobili ponudu u vrtiću 6 dana u nekoj banji za babe, beše 39.000.
Jednodnevni izleti su ove godine još skuplji a vode decu po kojekakvim šumama, manastirima itd, što kažeš nigde se ne plaća ulaz.
To neću ni da komentarisem. Rudnik 6 dana 39000. Ok, lep je Rudnik, ali brate imam sumu iznad kuce, i to sve do Bubanj potoka. Pa, bolje da ih odvedem 5 dana u Sutomore, bar da se zabave , nego 350e za šetnje po šumi u socijalnom hotelu.

Da li je neko dobio za dete ponudu za Pecince? Ja sam jos u soku da izlet u Pecince košta 6500 jedan dan. Neki manastir se obilazi. Da li stvarno vredi 50e vožnja u Pecince , kako god , što je pola sata od centra grada , ne razumem wta 5u tačno košta 5000, jer 1500 po detetu znamo da je za učiteljice tako piše. Gde su nestali Dundjerski dvorac, Manasija, Lepenski vir, Srebrno jezero, Golubac? Kakav izlet u pecince?
Био сам у Пећинцима. Не знам шта тамо има да се обиђе.

Usluge prevoza su poskupele i time i ekskurzije. Na to naravno dnevnica nastavnika.

Ekskurzija Subotica - Palić, jedno noćenje 12000 RSD
Ekskurzija Grčka - 4 noćenja - 33000 RSD

Toskana preko agencije - 8 dana 20000 RSD - ali ne vodiš nastavnika :D

Dn
Usluge prevoza su poskupele i time i ekskurzije. Na to naravno dnevnica nastavnika.

Ekskurzija Subotica - Palić, jedno noćenje 12000 RSD
Ekskurzija Grčka - 4 noćenja - 33000 RSD

Toskana preko agencije - 8 dana 20000 RSD - ali ne vodiš nastavnika :D
Dnevnica nastavnika 1543 din X 20 dece. Jel to normalno ? Znaci, ako ih vodi 3 dana, zaradio/la je oko 90 000? Bolesno , stvarno.

Bečka od prekjuce ili karadjordjeva mini, 10 krompirica i nezacinjena kupus salata hehehe

Ali nikad neću zaboraviti Karatas na Djerdapu. Ekskurzija divna , pogled, klisura, ali hrana i sobe barake neke sa improvizovanom kuhinjom, jedni noć smo bili tamo. Naravno nama je bilo super, ali smo svo živeli na cipsu i cokoladama, jer je hrana bila uzas , kao za svinje :D

Back