jedno sasvim obicno vece...

*sltkica*

Zainteresovan član
Poruka
120
Jedno sasvim obicno vece , pocelo visesatnim pripremama za izlazak..zazvonio e telefon i moj dragi mi je javio da idemo na zurku...stigli smo sa jos dva para.. zurkaje uveliko trajala...otisli do stola sa picem gde nas je pozdravio domacin...ja i dragi poceli smo igradi..uvijala sam se oko njegovog tela, dok su me njegove ruke stezale oko struka..polako sam pocela rukom prelaziti preko medjunozja mog dragog..ubrzo se je i njegova ruka nasla na mojoj butini..kratka haljinica je otkrivala veliki deo mojih butina..a samo tanke halter carape ih prekrivale..igrali smo..a uzbudjenje raslo..vrhovi njrgovih prstiju su sve vise prilazili unutranjem delu mojih butina..a njegov sve vise ocvrscavao pod mojim rukama..uhvatila sam ga za ruku i pogledala pravo u oci..znao je sta zelim..krenula sam ka stepenicama...na spratu smo usli u jednu zatamljenu sobu...uhvatio me je cvrsto za guzu.i poceo je stiskati i mesiti...prisli smo krevetu i spustio me na njega...poceo mi je ljubiti vrat a rukom gnjeciti moje grudi...noge su mi bile savijene u kolena...jednu je spustio..a onda svuko zubima moje ovlazene gacice...gurnuo je jedan..a potom jos jedan prst u moju toplu macu..i sve jace prodirao u nju...spustio je glavu u ubrzo se njegov jezik nasao u dubinu moje mace, jednom rukom prelazio je preko mojih butina i cipke na carapama...osecala sam njgov jezik sve dublje i neku prijatnu toplinu, zastenjala sam od uzbudjenja i uzela prst njegove leve ruke, stavila ga u usta i pocela lizati, sisati., grickati..ubro je topli nektar iz moje mace zavrsio u ustima mog dragog..pogledala sam ga i polako se spustila niz krevet,povukla njegove noge, otkopcala farmerke..i uzala u ruke njegov ponos,vec je bio cvrst u mojim rukama, ali sam ga pocela drkati i sisata, onda lizati od glavica do jaja i stiskajuci njegova jaja sve jace...prelazila sam jezikom preko njega, dok sam jednom rukom rastezalu njegovu kozicu..spustajuci se nanize kako bi moj dragi uzivao u pogledu na moju guzu koja je virila ispod uske haljinice...dok se nslanjala na stiklama cipelica...uhvatio me je za ruku i spustio se ..okrenuo zguza i poceo nabijati na njegov, cvrst, vruc...nabijao me sva jeca, dok sam od uzbudjenja stenjala, osecala sam njegovu jacinu i zelela ga sve vise u sebi ..spustio je ruke i poceo stiskati moje grudi...ubrzo me je okrenuo i sputio na ledja..podigao moje noge na svojim ramenima i nastavio nabijati ..ulazio je toliko jako i duboko da u nekim trenucima nisam mogla podneti njegovu jacinu..znala sam da ce uskoro svrsiti..rekla sam mu da mi ga da..u usta..pirsao je tako da me je opkoracio i naso se njegov ponos iznad mojih usana ..cvrsto sam ga uhvatila i pocela drkati i sisati ..sve brze sam to cinila..i ubrzo sam osetila topli mlaz sperme u ustima...i nastavila sve brze ga drkati sebi i usta kako bi i poslednju kap njegove sperme progutala..kad sam i zadnju kap sperme progutala...pogledala sam ga u oci..ustali smo i poljubili se..posle desetak minuta zadovoljni smo sisli na zurku..:zskace:

Poslednja izmena:

Back