Interesuje me kolikike su cene interneta u Srbiji,koja je brzina u sekundi,i ko sve nudi internet ima li neka adresa ili telefon?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ADSL su oko 1550 dinara za 5 mbps
kablovski su oko 2300 za 10mbps
mobilni je oko 200 din po Gigabajtu , nema flat tarife...
Ostalo je snalazenje kako se snadjes....
Svi su se oni udruzili i veoma su im slicni paketi,a tako i cene.Bitno je da uzmes neki paket neogranicene potrosnje da ne bi pazio koliko si potrosio,jer na ogranicenim,ako potrosis vise cene su preterano visoke.Tako da se isplati uzeti paket neogranicenog interneta,a po brzini vidi koji ti paket odgovara,Hvala Vam,mene samo intersuje internet mobilni mi ne treba puno.Postoji li negde u Srbiji van Beograda na mesečnom nivou da protok bude 1 Gbit u sekundi i ne igra ulogu ukoliko je recimo 100 franaka na mesečnom nivou.Svojevremeno je recimo Zadar imao brži internet nego Zagreb
ili Beogred.Bila je jednom jedna firma u kojoj su radili sa Australijom i Amerikom ali im je garantovano da internet mora da radi bezprekorno 24 sata i mora da ima brzinu cena je uopšte nebitna ako je skuplja.
Hvala Vam,mene samo intersuje internet mobilni mi ne treba puno.Postoji li negde u Srbiji van Beograda na mesečnom nivou da protok bude 1 Gbit u sekundi i ne igra ulogu ukoliko je recimo 100 franaka na mesečnom nivou.Svojevremeno je recimo Zadar imao brži internet nego Zagreb
ili Beogred.Bila je jednom jedna firma u kojoj su radili sa Australijom i Amerikom ali im je garantovano da internet mora da radi bezprekorno 24 sata i mora da ima brzinu cena je uopšte nebitna ako je skuplja.
Koliko ja vidim, ti samo želiš da uporediš cene ovde i u Švajcarskoj, jer tebi tvoj provajder nudi 1Gb 6 meseci - besplatno, pa posle plaćaj ako ti se svidi.![]()