vule gs
Ističe se
- Poruka
- 2.283
a za ajkulu i naslednike ko kita nema pa da je naduvava pred voznju !?
Не.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a za ajkulu i naslednike ko kita nema pa da je naduvava pred voznju !?
Па то ти причам, лече комплексе колима.![]()
Razmisljao sam malo na ovu temu i dosao do zakljucka da je ustvari obrnuto. Onaj ko vozi Mercedes (ne pricam za sebe) u 99% slucajeva ima stav "Mercedes je Mercedes". I tacka. Ne "Reno je francuska kanturina" ili "Fiat je italijanski poluproizvod". Slicno je i sa toliko pljuvanim vozacima Fau-Vea, Audija i BMW-a.
A upravo su oni koji naglasavaju kako nisu dziberi itd. ti koji ne propustaju priliku da napljuju ove druge. Ti i Sig ste vise puta rekli da je VW sr*nje nego sto ste rekli da su GS i Megan dobri automobili. Onaj koji mrznju prema jednoj marki automobila i ljudima koji je vole stavlja iznad ljubavi prema drugoj nije ljubitelj automobila, vec obican dziber.![]()
QUOTE=Софроније:Грешиш овај, грешиш силно сине!
185 km.![]()
Posto se ja stvarno ne razumem u automobile, potrebna mi je Vasa pomoc. Imam od nedavno golfa 2 gti, 1.8 sa ugradjenim plinom (nije sekcencioni) interesuje me kako najbolje preventivno sacuvati k-glavu od kvarova jer sam cuo da se to cesto kvari. Koliko cesto ga voziti na benz itd... Bio bih jako zahvalan na nekim Vasim savetima.
Nije lose poredjenje...
Imam ja pezo 106 iz '98, to sam ocu uzeo prije dvije godine i od tad do dana danasnjega na njemu sam promijenio samo kocnice i zupcasti kais, fin gradski auto...
Moj brat vozi Renault lagunu iz 2005-te, do sada je u nju ulozio minimum 3000€, skoro svake godine mu vrisne po neki "kompjuter" ispod haube koji minimum kosta 600€ pa navise, sto je najzalosnije, ptica mu se pokakila na haubu i krilo i razjela mu farbu...Toliko o njenom kvalitetu...
![]()
Razmisljao sam malo na ovu temu i dosao do zakljucka da je ustvari obrnuto. Onaj ko vozi Mercedes (ne pricam za sebe) u 99% slucajeva ima stav "Mercedes je Mercedes". I tacka. Ne "Reno je francuska kanturina" ili "Fiat je italijanski poluproizvod". Slicno je i sa toliko pljuvanim vozacima Fau-Vea, Audija i BMW-a.
A upravo su oni koji naglasavaju kako nisu dziberi itd. ti koji ne propustaju priliku da napljuju ove druge. Ti i Sig ste vise puta rekli da je VW sr*nje nego sto ste rekli da su GS i Megan dobri automobili. Onaj koji mrznju prema jednoj marki automobila i ljudima koji je vole stavlja iznad ljubavi prema drugoj nije ljubitelj automobila, vec obican dziber.![]()
Je li to ovakva Laguna?
Ako jeste, tvoj brat nije jedini kome se to kvari, jedan momak mi se žali da mu je crk'o kompjuter neđelju dana pošto je kupio auto
Jes'... Bila je takva, prodao je poodavno... Definitivno sam ga ubijedio da je audi auto a sve ostalo nalik automobilu...![]()
Posto se ja stvarno ne razumem u automobile, potrebna mi je Vasa pomoc. Imam od nedavno golfa 2 gti, 1.8 sa ugradjenim plinom (nije sekcencioni) interesuje me kako najbolje preventivno sacuvati k-glavu od kvarova jer sam cuo da se to cesto kvari. Koliko cesto ga voziti na benz itd... Bio bih jako zahvalan na nekim Vasim savetima.
ma samo vozi i ne lupaj glavu. najjeftiniji delovi za golfa su ti u ivana milutinovicaDa, ali 1.6 je karburatorski, a GTI ima K-glavu.
Haha....GTI je ikona automobila ,a kad mu ugradis plin ubijes ga ......
on je napravljen da kuda asfalt,a ne da bude stedljiv.
imam druga kiji ima gti 2.trosi ko lud al zato i ide strasno......
Ne znaš ti ni šta je karburator, jel' da?ma samo vozi i ne lupaj glavu. najjeftiniji delovi za golfa su ti u ivana milutinovica![]()
A Superbird, hvala Bogu, vozi W116, ne Golfa Mk.2....
Moje saučešće.
Neki dan sam ga vozio (1.6, naravno!) i ne samo da mi je izbio kamenje iz bubrega nego i bubrege...
Moje saučešće.
Neki dan sam ga vozio (1.6, naravno!) i ne samo da mi je izbio kamenje iz bubrega nego i bubrege...