Jedno pitanjce....

lela.jelic

Zainteresovan član
Poruka
189
Ovako: Uskoro prelazim sa SBB-a na IPTV (zbog bolje ponude kanala, jer SBB malo-malopa neki ukine).... Zanima me sledece:

Koliko se placa prikljucak za drugi tv (neko kaze 300 a neko 250)?
Ako prikljucids sam na drugi tv da li si onda ''oslobodjen'' tih 250, 300 din. mesecno?

Molim vas pomozite, nije mi bas najjasnije....

HVALA :heart:

na IPTV mi je bolja ponuda kanala a SBB svako malo pa neki kanal ukine....
Kako su krenuli, ostace nam samo filmski i sportski kanali a ja trazim vise kanale sa zabavnim sadrzajem (vidim da to IPTV ima)

Sad sam se razocarala kad ste mi rekli da ne mogu razliciti kanali na dva tv-a

Koja glupst majko mila..... :(((((((((((((((((((((

Mogu razliciti kanali na dva TV-a, ali ako doplatis za dodatni uredjaj i prosirenje paketa. Tako IPTV radi, ti kada promenis kanal, ti preko uredjaja koji si dobila od Telekoma posaljes zahtev da ti bas taj kanal propuste kroz kanal slican Internetu. Zato i ne mozes da menjas kanale istom brzinom kao na kablovskoj, jer kod nje svi kanali su ti stalno dostupni. Ovde sistemu treba oko 2 sekunde da ti sistem prosledi trazeni kanal.

Pozdrav Lelo. Na nekoj temi sam video da si napisala da si u kolicima. Ne znam da li je to bilo nešto privremeno ili... :(
U slučaju da imaš invaliditet, SBB daje besplatnu kablovsku televiziju licima sa invaliditetom. Za digitalnu nisam siguran, ali doplata za set top boks bi ti bila 200 dinara (ili više, u zavisnosti od paketa). Ja sam mojim roditeljma uveo digitalnu i kupio LED TV. Razlika u kvalitetu slike je ogromna. I ukoliko dosta vremena provodiš ispred tv-a preporučujem digitalnu kod SBB-a. Kod IPTV-a me lično nervira sporo menjanje kanala, mada nekima to ne predstavlja problem.

Back