Jedno kratko pitanje

mrblack634

Zainteresovan član
Poruka
263
Da ne znate slucajno da nema negde na internetu neke lekcije da se uci neka borilacka vestina..Ovde kod nas ima samo karate ali mene to ne privlaci jer samo imaju neke kate i tako to a meni treba nesto za odbranu prvenstveno a naravno i za jak napad ..HVALA UNAPRED

Da ne znate slucajno da nema negde na internetu neke lekcije da se uci neka borilacka vestina..Ovde kod nas ima samo karate ali mene to ne privlaci jer samo imaju neke kate i tako to a meni treba nesto za odbranu prvenstveno a naravno i za jak napad ..HVALA UNAPRED
Tražiš da učiš a od starta ne želiš da učiš. :)
To "samo" što ima kod tebe/vas je tvoja največa sreća, a ti je izbegavaš. :)

Za dobru odbranu prouči na jućubu malo kretnje sifua Tijaga Silve iz Brazila, dok za dobar i efikasan napad preporučujem video klipove grandmastera Radamela Falkaa iz Kolumbije. Ako imaš imalo talenta, bićeš sjajan i u odbrani, i u napadu.

Zaboravi na ucenje preko interneta. Glupo je misliti da ces ista nauciti tako-mnogo stvari je u igri.
Samo realan trening.
Sta god tebi odgovara-isprobaj nekoliko vestina pa vidi sta ti lezi.
Ne odbacuj olako karate-iznenadio bi se kakvih stilova ima...

Ууу,на интернету ако не научиш ,нећеш нигде :))) умало се нисам претурио са столице када сам ово прочитао

Ovo je stil karatea koji ja treniram-pogledaj klip pa mi reci da li je dovoljno dobro za solidnu odbranu i jak napad.

Pa ja sam vise mislio pod ovim da naucim preko neta da pogledam snimak kako se izvodi neka tehnika i da probam da je izvedem uzivo :) inace hvala na odgovorima a ako bi mogao da mi stavis jos jednom taj klip za karate posto se izbrisao

Veruj mi da nema nista od toga da naucis samo gledajuci klipove...razmisli logicno-da je tako lako nauciti sa neta - zar bi postojali klubovi.
Full kontakt karate je pravi izbor.
Ako se odlucis za karate,gledaj da to bude neki od tradicionalnih stilova (Uechi Ryu)ili bar nei ful kontakt (Ashihara,Kyokushin).

Veruj mi da nema nista od toga da naucis samo gledajuci klipove...razmisli logicno-da je tako lako nauciti sa neta - zar bi postojali klubovi.
Full kontakt karate je pravi izbor.
Ako se odlucis za karate,gledaj da to bude neki od tradicionalnih stilova (Uechi Ryu)ili bar nei ful kontakt (Ashihara,Kyokushin).

Maddogmax pises da vezbas Uechi Ryu.Pitanje za tebe:od kada i gde?

...nekakve kate...kate su upravo nadgradnja tehnike i orjentacija sa više protivnika...tu se oštri tehnika koja se obično
takmičenjima kvari ...takmičarski dio je sto brže sresti , preseći protivnika ili na njegov atak u stranu i kontra ...blokiranje je pretežno gubljenje vremena i mogučnost povrede...
...pobjedjivao sam u vrijeme takmičenja borce Akademca ...vojene akademije ali uvijek modrice i povrede stare pozlijedjenje ..to su trupci nabijeni snage i bilderstva i sa njima se mora
sistemom Aikida...Shotokan karate je za tebe jer je to ofanzivan i malo _olimpijski sport...Box,-kaubojstina i smijesno je zvati ga plemenitim osim ako se ne misli na obračune ,-Plemena...

...Duboki,- Faraonn je nosilac 7. dana i reprezentativac
Yuge bio 10. godina i...stipendista Kodokan_akademije ...ali dijete sa sela , to je propustilo...no...Taidji Kaze i prof. Vladimir i Ilija...malo bi ti mogli više reći...

Poslednja izmena:
Heh, pitanje jebilo upuceno postavljacu teme, ali dobro. Za tebe ne sumnjam.

Super je to svaka cast za 7. dan, i mom "sportu" 4. dan je maksimalno dostignice. Ali ja sam odavno prestao da nosim crni, odavno nosim samo beli, ali OK to je moja prica. Imao sam 2. dan nekad.

Heh, pitanje jebilo upuceno postavljacu teme, ali dobro. Za tebe ne sumnjam.

Super je to svaka cast za 7. dan, i mom "sportu" 4. dan je maksimalno dostignice. Ali ja sam odavno prestao da nosim crni, odavno nosim samo beli, ali OK to je moja prica. Imao sam 2. dan nekad.

Znas i sam da pojas je bitan u sali,napolju te niki ne pita za njega.Pitanje koje sam sebi treba da postavis: da li vezbas za zivot ili za publiku?

Back