Dakle evo sta je moj problem. Do sada nisam nikada gledao DVD na kompu, i sad kada imam jedan ne mogu da ga odgledam. Može li mi neko objasniti kako to sve funkcionise sa dvd-om. Koristim Sony DVD ROM, Win XP, a WMPlayer mi javlja poruku da trenutno ne može da reprodukuje film... Probao sam sa MikroDVD player-om koji mi javlja da mi nedostaje neki video kodek. Koji video kodek koriste playeri da reprodukuju DVD i ako ima neko da mi malo objasni sve one fajlove sa svojim extenzijama (za mene nove i nepoznate) koji se nalaze na disku...
Koji player da koristim za gledanje DVD-a i može li WMPlayer da daje subtitle za DVD (za DivX, koliko se secam, nije bilo podrske za subtitle-ove)... itd, itd, posto je ovo novo za mene nadam se da ce se naci neko ko ce mi odgovoriti...
Koji player da koristim za gledanje DVD-a i može li WMPlayer da daje subtitle za DVD (za DivX, koliko se secam, nije bilo podrske za subtitle-ove)... itd, itd, posto je ovo novo za mene nadam se da ce se naci neko ko ce mi odgovoriti...