Jedna srećna priča

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.400

"Krenula sam da odvedem ćerku u vrtić, a onda mi je jedna devojčica privukla pažnju": Marinela se porodila 1998. godine, a tri godine kasnije SLUČAJNO JE OTKRILA ISTINU O SVOM DETETU​

U novogodišnjoj noći 1998. godine, dve žene rodile su dve zdrave devojčice u razmaku od 15 minuta. Nisu se pre porođaja poznavale međusobno, ali zbog onog što je usledilo, postale su sudbinski povezane.

Marinela Alanja i Žizela Fodera su iz malog ribarskog gradića, Macara del Valo na Siciliji. Prvog januara, obe su držale svoje ćerke, rođene prethodne noći. Ono što nisu znale je da je u noći njihovog porođaja došlo do slučajne zamene beba.

242381643_3047788528841932_187033370197412280_n.jpg

Tako je Marinela držala malu Melisu, dok je Žizela držala Katerinu. Obe su primetile da su bebe u drugoj odeću u odnosu na ono što su pripremile, ali osoblje nije obraćalo pažnju na njihove primedbe.

U narednim godinama, nijedna nije sumnjala da je došlo do zamene. I Marinela i Žizela čuvale su i neizmerno volele svoje ćerke, ne sluteći da ne dele biološku vezu sa njima.

Sve se promenilo kada su devojčice imale tri godine. Marinela je krenula sa Melisom u vrtić. Tada je prvi put videla Katerinu i zapanjula se koliko devojčica liči na nju, kao i na Marineline druge dve ćerke.

- Katerininu majku Žizelu sam prepoznala iz porodilišta. Nešto mi je odmah bilo sumnjivo i iznela sam joj svoje sumnje. Ubedila sam je da uradimo DNK test i 15 dana kasnije došle smo do neverovatnog otkrića - kaže Marinela.

Sada je tek došlo do problema - ni Marinela ni Žizela nisu mogle ni da zamisle da se odreknu ćerki koje su volele svim srcem iako im nisu biološke majke. Zato su rešile sledeće: Devojčice će naizmenično boraviti u jednoj, pa u drugoj porodici.

Devojčice su sada bile zbunjene novim rasporedom življenja. Situacija im nije bila jasna, a majke su patile svaki put kada bi bile razdvojene od ćerki. Tako je došlo do novog rešenja - rešile su da počnu da žive zajedno.

Katerina i Melisa su istinu o svemu saznale kada su imale osam godina. Sada, kažu, imaju dve majke i dva prezimena i presrećne su zbog toga - imaju ne jednu, već dve majke koje ih neizmerno vole.

Žena
Stvarno jedna neobična i srećna priča iz života. :D

Back