JEDNA SKROMNA,ALI ISKRENA CESTITKA !!!

Danas,Petog Juna 2O17 godine,nasa bratska Drzava Crna Gora,zvanicno je primljena u NATO Savez.Vrlo sam

uzbudjen i prijatno obradovan,tim povodom.Imam osobito zadovoljstvo,da tom junackom narodu,sa planinskih

visina,i obala plavog Jadrana,od sveg srca,Cetitam,taj veliki istorijski uspeh.Vekovima,ta mala zemlja,strepela je

od porobljavanja,od strane zemalja,koje su daleko vece i jace vojno od nje.Ali od danas,niko nece smeti,ni da

pomisli,a kamoli svoju osvajacku nogu,stavi na njeno tlo.Znam, duga je bila ta procedura oko prijema u NATO.

Ali,rukovodjeni svojim hrabrim i pozrtvovanim rukovodstvom,uspeli su u onom,sto mnoge druge zemle i narodi,

samo mogu da sanjaju.Staviti svoju zemlju,pod "kisobran" NATO Pakta,nesto je najvece,sto moze da se jednoj

Drzavi i narodu te zemlje desi.!!!:heart::bye::heart:

.....možda je to važno za stanovnike crnogorske države , ali držim da je za ovdašnje stanovnike , daleko važnije , što je na današnji dan pre gotovo 75 godina ubijeno preko 4500 stanovnika smederevskog okruga - u jednom trenu.....srušen je grad grđe od Nagasakija !......istina o tome zakopava se , masovne grobnice zalivaju betonom - jerbo nije srpski da zločinci ispaštaju za svoje zločine !

....mislim da je za ovu državu i njen narod po tome značajan današnji dan - a natovci su nas bombardovali vazda , najgrđe zmo bombardovani kad smo im bili saveznici !

Back