Jedna osobina otkriva natprosečnu inteligenciju

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.118
Dovoljno je da imate IQ (koeficijent inteligencije) preko 130.

Uopšteno govoreći, IQ rezultat je definisan sa medijanom i srednjom vrednošću od 100. Rezultati iznad 130 su označeni kao iznad proseka ili „veoma superiorni“, dok bi rezultati ispod 70 smatrani ispod proseka ili označeni kao „zaostao“.

1702599085446.png

Puste zelje.Nalozio se ja da se testiram.
Kontam IQ 200.Mensa me ceka.
Kad ono IQ 34.
Otreznjenje je bilo bolno.
Nista od IT genija i postanem portir.
Covek moze da se pripremi za test, kao i za ispit, i postigne bolji skor.
To moze i AI iako mu je inteligncija 0.
Fora je u resavanju testa koji nikad nisi video do tada...

Ja na tim testovima dobijem napad anksioznosti i to sto znam sve ubrkam a to sto ne znam verovatno nesto potrefim random tipa Bart Simpson sistem zaokruzi sve pod b na primer mozda je nesto tacno i tako uberem random pamet od nekih 30% vise...

A zanimljivo mi je da vremenom isti test uradim posle neko vreme i uradim ga 40,,% gore pa onda opet ono ode do neverovatnih plus 50% bolje i pomislim o sebi "ej ti ne samo da si glup nego si i pametan"

Tacno je da nisam vidio test nikada.I necu.
Ljudi se furaju da budu inteligentni,a gluplji su sretniji.
Ne treba da radis nikakav test, nego da resavas probleme. I bavis se prepoznavanjem pravilnosti i matematickom
logikom, i svega u vezi matematike. Onda krenes da programiras resavanje tih problema, pa sa svakim
resenim problemom budes zadovoljan sobom. Dakle dzaba ti test, ako niko od toga nema neke koristi...

ne treba da radis mensa testove da bi znao koliko si inteligentan...dovoljno je napr da svojim recima opises neki istorijski ili umetnicki lik.

primer 1: kakve veze ima tumor mozga meri seli sa njenim boravkom na zenevskom jezeru sa bajronom i ekipom kad je stvorila frankestajna?

primer 2: uticaj za mnoge anonimnog suslova na svetsku politiku izmedju dva rata?

primer 3: zasto osrednji a nekad ispodproseceni slikar ponekad moze biti genijalan um kao napr. dragos kalajic, ili dijalkticki posmatrano, kakve veze sa inteligencijom ima njegov hedonizam dok je opsluzivao matore aristokratkinje.

primer 4: zasto je cvajg mozda najgenijalniji um u knjizevnosti?

ne treba da radis mensa testove da bi znao koliko si inteligentan...dovoljno je napr da svojim recima opises neki istorijski ili umetnicki lik.

primer 1: kakve veze ima tumor mozga meri seli sa njenim boravkom na zenevskom jezeru sa bajronom i ekipom kad je stvorila frankestajna?

primer 2: uticaj za mnoge anonimnog suslova na svetsku politiku izmedju dva rata?

primer 3: zasto osrednji a nekad ispodproseceni slikar ponekad moze biti genijalan um kao napr. dragos kalajic, ili dijalkticki posmatrano, kakve veze sa inteligencijom ima njegov hedonizam dok je opsluzivao matore aristokratkinje.

primer 4: zasto je cvajg mozda najgenijalniji um u knjizevnosti?
u jbt al si ga iskomplikovao

Back