Jedna opasna tema o prorachunatosti

• Začetnik teme Začetnik teme Butterflies And Hurricane
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Butterflies And Hurricane:
Kratko i jasno:
Koliko ste prorachunati kod izbora partnera?
prvo da ga uocim. pa da me zainteresuje pricom (pamet, plus duh, minus egoizam). pa da ima licnost koju mogu da postujem (znaci sline, beskicmenjaci, jedva-ljudi, sve to - ne, hvala).
biram prema sebi. kao i svi ljudi uostalom. to nije proracunatost, nego zrelost. moraju da racunaju oni koje privlace osobe sa kojima inace ne bi bili... ja nisam od te fele.

ima i drugi tip racunanja - kada racunas zato sto ti odnos komplikuje dosadasnji zivot, ili - kao u mom slucaju - menja ga iz korena. a ja (sad i to o sebi znam) ni tu ne racunam. a da sam se usrala od straha i neizvesnosti - jesam.

Pa, ovako...
Kada sam zavrsila jednu vezu i bila u fazi samovanja... napravila sam spisak koje sve osobine zelim da ima moj buduci i dala sam samoj sebi rec da necu spustiti kriterijume, pa taman crkla...

I naravno... upoznala sam takvog, dala sam sebi vremena da ga dobro proverim i sve je bilo ok... preko 70 posto mi je odgovarao... udala sam se za njega.

Znam kako to zvuci, proracunato i bez ljubavi, ali nije tako. Ljubav ne iskljucuje razum.
Volela sam ga, ali bila sam spremna i da ga ostavim ne samo ako nema osobine koje zelim, vec ako uopste odbija da sebe dalje izgradjuje.

®:
Evo, ja sam „proračunao” da ću odsad da divanim samo s pismeniJEm forumašima :D

Ovi što ne znaju da umjesto EN podese SR, što ћириличну, što latiničnu tastaturu, nek traže tumača za srpski i govore svojim jezikom, do mile volje ;)

Elem: hellen, storm cloud, W.A.S.P. koji se popravlja :lol: i još šačica forumaša, koja je u manjinU, jbg :D

;)

Јбт, ти си баш прорачунат... Ништа емоције, ништа занос?

Koje su vam najbitnije stavke koje potencijalni partner treba da ispuni, da biste razmishljali ozbiljnije o vezi sa njim?/QUOTE]

Da ima lovu ,veliku kitu,dobar stan,auto,i da je lep kao Apolon..:-D ono .visok i crn to se podrazumeva... Salim seeeee..naravno..:-D a mozda i ne..:wink:

Sve sam vise proracunatija..a mora da me prihvati ovakvu kakva jesam i da smo u mnogo cemu kompatibilni..

kučka:

Koje su vam najbitnije stavke koje potencijalni partner treba da ispuni, da biste razmishljali ozbiljnije o vezi sa njim?/QUOTE]

Da ima lovu ,veliku kitu,dobar stan,auto,i da je lep kao Apolon..:-D ono .visok i crn to se podrazumeva... Salim seeeee..naravno..:-D a mozda i ne..:wink:

Sve sam vise proracunatija..a mora da me prihvati ovakvu kakva jesam i da smo u mnogo cemu kompatibilni..

Znaci neuklopivi moraju da pozure?! :twisted:

tara623:
Gde si ti?Svi se pitamo sta se desilo sa tobom? :)
Evo me konačno...
Preživeo sam i ponedeljak...nekako.I tako ja u zanosu počeo da joj
pričam onako kao što sam napisao na forumu, a ona me prekinula i kaže
(nekako zamišljeno, kao da me nije ni slušala i kao da je i ona o tome
razmišljala ceo vikend) '...mnogo je meni sve ovo, volela bih al' ...' pa onda
priča o prijateljstvu i ta klasika.I ja sam je razumeo...znam celu priču, okolina bi
je 'osuđivala' i sl, da ne ulazim u celu priču, ali sam se nadao da će možda da
bude malo iznad svega toga...Jbg. Teško sam podneo, bio sam ljut na nju
par sati, pa razočaran, i tako.Bezveze.Idem sad' do grada na pivo sa drugarima
al' čitamo se kad' se vratim. poz
P.S. Bio sam mnogo razočaran što nije saslušala...a ja se toliko potrudio
da joj sve tako romantično saopštim... :(
Ali neću se dati razočarati. :)
P.P.S. Malo je starija, pa se plaši šta će reći ljudi...
Al' šta ima veze kad' se savršeno slažemo?
Ništa bežim ubiće me drugari što kasnim.

Da, nemoj se razocarati... ako lako odustanes smatrace da nisi bio dovoljno ozbiljan, vec da ti to tako nesto naletelo u momentu...
Ponovis joj jos par puta u kracoj verziji, cisto da je sasvim uveris u tvoju ozbiljnost... ako svaki put odbije... znaci to je to.
Ali cesto se desi i da zene prihvate kad se uvere da je muskarac ozbiljno mislio. :wink:

Back