Jedna od najlepsih zena koja je hodala planetom

ma ja bre

Primećen član
Banovan
Poruka
574

princess_fawzia_of_egypt_by_farahkhan_d61ogjq.jpg

17_2.jpg

- Princeza Irana 1932 godine

ništa ja njoj ne verujem dok ne našpravi selfi u kupaćkim gaćkama :lol:

šalu na stranu ali gledam ovu ženu i ne mogu da verujem koliko su se kriterijumi šta je lepo od tada do danas izmenili.
jeste prelepa je, ali postoje i lepše žene od nje.

Bas tako, to radi farmaceutski lobi jer zele da svaki covek zena uradi po par plasticnih operacija te zato sad imamo usta kod zena kao u majmune, dupeta su kao da su stavile tikve od 20 kila, grudi kao u krave...

princess_fawzia_of_egypt_by_farahkhan_d61ogjq.jpg

17_2.jpg

- Princeza Irana 1932 godine

Nesto mi ova deluje previše kavkaski , nimalo kao da je od tih garavih, nosatih bulica.

- - - - - - - - - -

Prelepa ali je prva Moni Beluči.

Mogla bi da bude, ali nije plava, plavooka pa zato može da bude max br 2.

- - - - - - - - - -

ona ima izduzen nos velika usta. Daleko od toga da je ona ruzna ali ovde govorim o idealnoj lepoti a sto znaci da sve crte lica moraju biti u milimetar idealne.

Nema toga. Svako ima "za milimetar drugačiji " ideal

Šarliz Teron
Eva Grin
Amber Hard...
sve nepopravljive lepotice

- - - - - - - - - -

ah da i Sofi Marso. definitivno

Sofi marso, monika beluci... Monika beluci je za ligu lepsa od sofi, sofi je prosecna lepotica (kostiljavo lice, nos neproporcionalan, vilicasiroka, siljata brada...) kakvih ima na hiljade. Monika je vec nesto drugo, mozda jedna u milion ali ovde govorimo o lepoti jedna od 100 milijarde. znaci o zeni cija se lepota meri u epohama. To nisam ja izmislio nego mnogi.

Nadam se da shvatate o cemu govorim kad pogledate sledecu sliku stim da je na toj slici monika nakon operacije nosa:

ggggggg.jpg

Uvek kada čujem to "najlepša žena na svetu" (i muškarac, naravno), uvek me smeh uhvati... Jer je to meni jako smešna titula... Niko nije najlepši, to je relativna stvar dosta... Jedino što postoji ta psihologija mase, pola tih lepotica i lepotana je tu titulu dobilo tako što je petoro reklo, šesti je rekao bez i da je pogledao...

Back